2 TL'lik Oyun Önerisi

Erkek adam bütün parayı sisteme basıp indirimle 20 TL oyun kovalar bu işin raconu budur.
Bilgisayarım yokken steame 200 300 tl para bastım 1 ay önce kötü de olsa bir sistem topladım şuan oyunları oynuyorum tertemiz.
Post automatically merged:

bi anda basmadım indirimlerde istediğim oyunları aldım rust'ı 14 tl ye almıştım şuan en ucuz 40 tl oluyor iyiki almışım

Epic de tonlarca oyun var ama hikaye oyunları çok sıktığı için oyun bulamıyorum :cry:

ratti catti (!)
Blackwake, PAYDAY 2

Bilgisayarım yokken steame 200 300 TL para bastım 1 ay önce kötü de olsa bir sistem topladım şuan oyunları oynuyorum tertemiz.
Ben Pc almadan önce birtek Witcher 3 satın almıştım. Benim Steamde 200 300 TL para basmam 2 yıl falan sürer muhtemelen. :D

Bilgisayarım yokken steame 200 300 TL para bastım 1 ay önce kötü de olsa bir sistem topladım şuan oyunları oynuyorum tertemiz.

bi anda basmadım indirimlerde istediğim oyunları aldım rust'ı 14 TL ye almıştım şuan en ucuz 40 TL oluyor iyiki almışım

Epic de tonlarca oyun var ama hikaye oyunları çok sıktığı için oyun bulamıyorum :cry:
Hikaye kısımlarını atla kanka Epicte oynanacak çok oyun var. 20 TL'ye Odyssey alabilirsin Watch Dogs 2 bedava olmuştu vs.

Ben konuyu açan arkadaşla konuşmuyorum kankam :D

Bi ara olmuştu onu da ozaman almıştım.

Watch dogs 2 var ama kasar diye hiç indirmedim. Oddysey 20 TL mi nerde ve kasarmı.
Epic kuponuyla 80'den 20 TL civarlarına düşüyor indirimde. Kasıp kasmamasını bilemeyeceğim PC parçalarından o kadar anlamıyorum.

Bi ara olmuştu onu da ozaman almıştım.

Watch dogs 2 var ama kasar diye hiç indirmedim. Oddysey 20 TL mi nerde ve kasarmı.

Ben konuyu açan arkadaşla konuşmuyorum kankam :D

Epic kuponuyla 80'den 20 TL civarlarına düşüyor indirimde. Kasıp kasmamasını bilemeyeceğim PC parçalarından o kadar anlamıyorum.

Teşekkürler kankam.

ama kaldırmıyor malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye