insanlar bir beklentiye giriyor yinedeHayal kırıklığı yaşayanların ne gibi bir beklentisi vardı ki?
10 tane Triple A oyun mu bekliyorlardı?
kanka zaten olayları yanlış anlamışsınSaati ile alınca gözüküyor .d
bunu buraya atma heycanı kalmıyortamam buyur sağ altta gözükmesi gerek eki açınca Alıntıyı görüntüle
Sen bunu mu bekliyordun peki ben bunu sorarım.Hayal kırıklığı yaşayanların ne gibi bir beklentisi vardı ki?
10 tane Triple A oyun mu bekliyorlardı?
Harbi. Adamın biri bi de başlığa yazmış sanki para kazanıyormuş gibi heyecan kaçırıyorlar.bunu buraya atma heycanı kalmıyor
Bir kaç saat kala saati ileriye al görünüyor kahinlik ile ilgisi yokdediğin çıkarsa hep yap panpa
Nası bakıyorsun bana da göstersen? Nasıl yapılıyortamam buyur sağ altta gözükmesi gerek eki açınca Alıntıyı görüntüle
hayır sen görüyorsun fakat buraya atma heycanı kalmıyorgördün herhalde eki
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım?
ne alakaBir kaç saat kala saati ileriye al görünüyor kahinlik ile ilgisi yok
Sen bunu mu bekliyordun peki ben bunu sorarım.
Tabii ki bunu beklemiyordum, ama doğmamış çocuğa da don biçmedim.insanlar bir beklentiye giriyor yinede
kanka zaten olayları yanlış anlamışsınBir kaç saat kala saati ileriye al görünüyor kahinlik ile ilgisi yok
zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruzNası bakıyorsun bana da göstersen? Nasıl yapılıyor