Dene saati ileriye al şimdi görürsün emin olne alaka
Dene saati ileriye al şimdi görürsün emin olne alaka
Aynen kardeşim ileri sarma falan yok(!)kanka zaten olayları yanlış anlamışsın
1)Ben saati ileri sarmadım direk önüme düştü
2)zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz araştır da gel.
aga kelimeleri kopyala yapıştır yapma hem milyonları olan bir şirketin böğle bir açığı olmaz diye düşünüyorumkanka zaten olayları yanlış anlamışsın
1)Ben saati ileri sarmadım direk önüme düştü
2)zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz araştır da gel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten üstte de belirrtim uygulamanın bugundan oldu diye. Bir arkdaş kahin diye espri yapmıştı dün biz de devam ettiriyoruz
Açık değil doğuda saat daha ileri olduğu için oralarda açıklandı saati ileri alarak görüyorlar.aga kelimeleri kopyala yapıştır yapma hem milyonları olan bir şirketin böğle bir açığı olmaz diye düşünüyorum
biliyorum ama utc farkı ile olmuyor sen oto zaman dilimini kapatıp yılı 2100 bile yapabilirsinAçık değil doğuda saat daha ileri olduğu için oralarda açıklandı saati ileri alarak görüyorlar.
İstanbulAçık değil doğuda saat daha ileri olduğu için oralarda açıklandı saati ileri alarak görüyorlar.
Ben bilmiyorum boydan ss attımaga kelimeleri kopyala yapıştır yapma hem milyonları olan bir şirketin böğle bir açığı olmaz diye düşünüyorum
Güzel oyun dediğim de rdr 2 cyperpunk gibi oyunlar değil yani bunlardan iyi bir oyunUmarım şu an 0/2 yaptılar