Öneri 2 yıl idarelik telefon önerisi

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Bütçe
9000
7-10 bintl arası telefon önerir misiniz idarelik kullanıcam sadece 2 sene mezun olana kadar.kameraydı işlemciydi vs çok önemli değil hızlı şarjı ve 5000 mah bataryası olsun yeter.ekranı çok büyük olmasa iyi olabilir.oyun vs hiç oynamam 256 hafıza 128 de idare ederim 6 veya 8gb ram de yeterli olur.marka fark etmez ama muhtemelen çin malı olacak zaten.90 hz veya 120hz ekranı olursa fena olmaz ama olmasa da olur.Bütçenin muhtemelen üstüne çıkmam çünkü 1-2den bişe olmaz diye çıkmaya başlarsam 15-20lik telefon bakmaya başlarım kendimi biliyorum.

7-10 bintl arası telefon önerir misiniz idarelik kullanıcam sadece 2 sene mezun olana kadar.kameraydı işlemciydi vs çok önemli değil hızlı şarjı ve 5000 mah bataryası olsun yeter.ekranı çok büyük olmasa iyi olabilir.oyun vs hiç oynamam 256 hafıza 128 de idare ederim 6 veya 8gb ram de yeterli olur.marka fark etmez ama muhtemelen çin malı olacak zaten.90 hz veya 120hz ekranı olursa fena olmaz ama olmasa da olur.Bütçenin muhtemelen üstüne çıkmam çünkü 1-2den bişe olmaz diye çıkmaya başlarsam 15-20lik telefon bakmaya başlarım kendimi biliyorum.
redmi note 13 pro baka bilirmisin? batarya 5000 mah olmalı yurtdışı olanı fiyatı düşmüş olmalı şu anda kullanıyorum sorunsuz imei falanda yok simi 2 ci slota koydum uzun süredir telefona güncelleme de yapmadım sorun yaratmadı

realme 12 galaxy a16 ve redmi 13 arasında kaldım fiyatları aynı ama samsungun özellikleri biraz daha düşük ama samsung daha güvenilir bilemedim

eğer bu bütçede Samsung alacaksan YouTube da 60fps kalitedeki videolar 2x de takıla takıla dönüyor bilgin olsun (A15 kullanıcısıyım, Poco X3'den mecbur geçtim) 4 yıldır kullandığım telefondan kamerası falan çok daha kötü

eğer bu bütçede Samsung alacaksan YouTube da 60fps kalitedeki videolar 2x de takıla takıla dönüyor bilgin olsun (A15 kullanıcısıyım, Poco X3'den mecbur geçtim) 4 yıldır kullandığım telefondan kamerası falan çok daha kötü
tamamdır o zaman a16 iptal sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YD telefon bakın derim.
yurtdışı nereden bulabilirim tanıdık yok imei kaydı vs sıkıntı olmaz mı

Teknomuaz dan alabilirsiniz.

Güvenilir bir yer 2 kez sipariş verdim ister tek hatlı ister çift hat kayıtlı alabilirsiniz bakabilirsiniz modellere oradan imeiyi ister kendiniz telefonunuzdan verin yada onlar atsın ama kendiniz verirseniz daha iyi olur.

Geri