2 yıllık bölümlerden hangisi daha mantıklı?

ağız ve diş sağlığı kazandım hocam, TGT 403ten 308e çekti sıralamayı erciyes üniversitesinde. TGT kesin gelir diyerek kendimi ona göre ayarlamistim tercih döneminde, ads benim için şok oldu öylesine yazmıştım aslında. nasipte yokmuş maalesef.
417k yapmıştım 2023 ykssinde eskişehir osmangazide okudum,bu sene ise 240 bine çekmiş,hesabı sen yap ustam.ADS güzel meslek el yatkınlığı çok önemli.KPSS puanları zaten birbirlerine yakın gibi,TG ile

417k yapmıştım 2023 ykssinde eskişehir osmangazide okudum,bu sene ise 240 bine çekmiş,hesabı sen yap ustam.ADS güzel meslek el yatkınlığı çok önemli.KPSS puanları zaten birbirlerine yakın gibi,TG ile
evet bu sene özellikle iki yıllık sağlık bölümleri çok öne çekti sıralamayı. kontenjanlarin azalmasınında etkisi var. el yatkınlığı bizim bölümden ziyade protez okuyanlar için daha önemli ads teknikerlerinin ağız içinde çalışma yetkisi yok ama isterse alaylı olarak protez teknisyenliğine yonelebilir. benim öyle bir şansım var babam teknisyen ama yapar mıyım bilmiyorum suanlık kpss çalışıp atanmak daha mantıklı geliyor. sen geçen sene girdin mi kpssye?

evet bu sene özellikle iki yıllık sağlık bölümleri çok öne çekti sıralamayı. kontenjanlarin azalmasınında etkisi var. el yatkınlığı bizim bölümden ziyade protez okuyanlar için daha önemli ads teknikerlerinin ağız içinde çalışma yetkisi yok ama isterse alaylı olarak protez teknisyenliğine yonelebilir. benim öyle bir şansım var babam teknisyen ama yapar mıyım bilmiyorum suanlık kpss çalışıp atanmak daha mantıklı geliyor. sen geçen sene girdin mi kpssye?
evet girdim,ama hazırlanmamıştım o yüzde puanımda düşük geldi 74,5.

stajı ADS merkezinde yaptım işi de çok sevdim. Memur olarak o işe atanabilsem seve seve yaparım parasıda güzel şuan en az 65 70k para alıyorlar ama kpss'den en az 85 ve üstü lazım o da sıkıntı iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet girdim,ama hazırlanmamıştım o yüzde puanımda düşük geldi 74,5.
hangi bölüm mezunusunuz hocam ?

Hocam tıbbi görüntüleme aklıma çok yatıyor aslında ama TikTok'ta Instagram'da vs araştırıyorum millet radyasyondan şikayetçi vallahi ne yapacağımı bilmiyorum. En aklima yatan o aslında. İlle de şu işi yapayım diye bir gayem yok şu anda. Düzenli bir gelirim olsun dara sıkışmayacak kadar maaşım olsun yeter mutlu olmam için. Sadece bu radyasyon etkisinden ileride hastalığa vs yakalanırsam ne olacak diye düşünüyorum risk var sonuçta. ileride pişman olur muyum acaba
Tıbbi görüntüleme okudum sorun varsa yanıtlayabilirim

stajı ADS merkezinde yaptım işi de çok sevdim. Memur olarak o işe atanabilsem seve seve yaparım parasıda güzel şuan en az 65 70k para alıyorlar ama kpss'den en az 85 ve üstü lazım o da sıkıntı iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi bölüm mezunusunuz hocam ?
tıbbi görüntüleme

sağlık okursan illa ki bi yere girersin diğerleri için pek bir şey diyemicem

Geri