Yardım 20.000₺ Y.D Telefon Arıyorum

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Aklımda iPhone 16e var ama birde size sorayım dedim.
Siz bu bütçede ne alırdınız?..

14 Pro.

iPhone alıp 4+4'le mı uğraşıcan. Poco X8 Pro alırdım senin yerinde olsam, en azından kafam rahat olurdu.

16e YD kullanmak için değecek bir cihaz değil, az zorla 15 Pro al.

16e YD kullanmak için değecek bir cihaz değil, az zorla 15 Pro al.
Az zorla dediğiniz 5.000₺ hocam :)

iPhone alıp 4+4'le mı uğraşıcan. Poco X8 Pro alırdım senin yerinde olsam, en azından kafam rahat olurdu.
Zaten Poco'dan geçeceğim (F6) o yüzden farklılık istiyorum

120hz ve Dinamik Ada dışında bir numarası yok (Kamerayı söylemiyorum bile çünkü neredeyse hiç kullanmıyorum.)

120hz ve Dinamik Ada dışında bir numarası yok (Kamerayı söylemiyorum bile çünkü neredeyse hiç kullanmıyorum.)
16e'nin ne gibi bir numarası var 14 Pro'nun yanında?

23-24 ilanlarda var, bu cihazları pazarlıkla 2-3K düşürürsün, YD lerde pazarlık payı bir tık yüksek oluyor.
bu tür ilanlar var hocam ve 3-4k'lık bir pazarlığa okey diyeceklerini sanmıyorum. Keşke deseler ama ihtimal düşük :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapay zeka, işlemci ve kimsenin hala inanamadığı bir batarya performansı.

Pil, yapay zeka, çooook daha uzun ömür, güncelleme ömrü, performans açısından çok daha iyi. Kamera derdi olmayan 16e almalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu tür ilanlar var hocam ve 3-4k'lık bir pazarlığa okey diyeceklerini sanmıyorum. Keşke deseler ama ihtimal düşük :(
Mağazadan ziyade normal şahsi satıcılar 2-3K rahat düşer diye düşünüyorum. En azından 22 civarına düşer 23.5 olan ilanlar. Bütçe zorlayıp 16e yerine 15 Pro almak mantıklı olur, zorlayamıyorsan 16e al geç.

Mağazadan ziyade normal şahsi satıcılar 2-3K rahat düşer diye düşünüyorum. En azından 22 civarına düşer 23.5 olan ilanlar. Bütçe zorlayıp 16e yerine 15 Pro almak mantıklı olur, zorlayamıyorsan 16e al geç.
O şekilde de yaşadığım şehirden bulmam gerekmez mi hocam? Daha önce havale ile ekran kartı vb. şeyler aldımda telefon almadım :/

O şekilde de yaşadığım şehirden bulmam gerekmez mi hocam? Daha önce havale ile ekran kartı vb. şeyler aldımda telefon almadım :/
14 pro max yd kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin, ben olsam zorlar 15 pro falan almaya çalışırdım arayacağın her şey var telefonda

Geri