Neler Yeni

20-25 bin laptop öneri

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bütçe
20000
Belirttiğim bütçelerde laptop arıyorum normalde monsterlara bakıyordum fakat ben biraz sert kullanıyorum önceden metal kasa orta segment dell kullanıyordum sıkıntı yoktu ondan sonra alt segment plastik kasa lenovo aldık onu kullanıyorum şuan ama 2 sende menteşeleri gitti kasanın birçok yerinde kırıklar oluştu.
Monsterında malzeme kasa kalitesi hakkında pek hoş şeyler duymadım bu sebeple farklı markalara bakıyorum. Bunun dışında tek kriterim 17.3 inç olması. Ram ve depolama şuan için önemli değil ssd olamsada olur 3-4 ay sonra biraz daha para biriktirince ekstra ram ve ssd almayı planlıyorum

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,579
İsim
Kgn
  • Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Belirttiğim bütçelerde laptop arıyorum normalde monsterlara bakıyordum fakat ben biraz sert kullanıyorum önceden metal kasa orta segment dell kullanıyordum sıkıntı yoktu ondan sonra alt segment plastik kasa lenovo aldık onu kullanıyorum şuan ama 2 sende menteşeleri gitti kasanın birçok yerinde kırıklar oluştu.
Monsterında malzeme kasa kalitesi hakkında pek hoş şeyler duymadım bu sebeple farklı markalara bakıyorum. Bunun dışında tek kriterim 17.3 inç olması. Ram ve depolama şuan için önemli değil ssd olamsada olur 3-4 ay sonra biraz daha para biriktirince ekstra ram ve ssd almayı planlıyorum
Yılbaşı indirimlerini beklemeni öneririm

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

R7 5800h ın ıntel karışıklığı ve rx6600m nvdia karşılığı nedir. Önceliğim ekran kartının nvdia olması ama aklımda bu da bulunsun fiyatı uygunmuş​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yılbaşı indirimlerini beklemeni öneririm
Yılbaşını beklicem hemde dolarda düşüyor oda yavaş yavaş yanismaya başladı hatta tam bu mesajı yazarken bildirim geldi monsterda fiyatları düşünür sanırım tulpar t7 v25 e bakıyordum 27bin civarındaydı kendi sitesinde şuan 24 bine gelmiş ama yinede birkaç model önerisi alıp onları takip etmek istiyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
2 gün önce 34k olan laptop 26k'ya düştü daha da düşecektir dolar bu seviyelerde kalırsa. beklemeni öneririm.

R7 5800h ın ıntel karışıklığı ve rx6600m nvdia karşılığı nedir. Önceliğim ekran kartının nvdia olması ama aklımda bu da bulunsun fiyatı uygunmuş​

Yılbaşını beklicem hemde dolarda düşüyor oda yavaş yavaş yanismaya başladı hatta tam bu mesajı yazarken bildirim geldi monsterda fiyatları düşünür sanırım tulpar t7 v25 e bakıyordum 27bin civarındaydı kendi sitesinde şuan 24 bine gelmiş ama yinede birkaç model önerisi alıp onları takip etmek istiyorum

bu linke de bak

Son düzenleme:

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,579
İsim
Kgn

İntelde i7-11800h ile karşılaştırılıyor internette paylaşmışlar.Rx6600m ise RTX3060 dan bir tık düşük gösteriyorlar ama ahım şahım bir fark değil.Youtubede vardır.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki başka bir soru sorayım bunlar arasında bir kalite sıralamamış yapmak gerekirse nasıl olur
Monster-asus-msi-hp-excLibur-acer

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

B0ra

80+ Bronze
Peki başka bir soru sorayım bunlar arasında bir kalite sıralamamış yapmak gerekirse nasıl olur
Monster-asus-msi-hp-excLibur-acer
Markaya göre bakmak çok yanlış. Her markanın kötü modelleri vardır. Ama Monster ve Excalibur (özellikle Excalibur) berbat bir marka. Onlardan uzak durun.

Asus ROG Strix G15 G513QM-HN086

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Markaya göre bakmak çok yanlış. Her markanın kötü modelleri vardır. Ama Monster ve Excalibur (özellikle Excalibur) berbat bir marka. Onlardan uzak durun.

Asus ROG Strix G15 G513QM-HN086
Bende tam bunun gibi bir bilgi öğrenmek için markaları sormuştum.
Öneriniz için teşekürler 17inç arıyorum ben

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

B0ra

80+ Bronze
Bende tam bunun gibi bir bilgi öğrenmek için markaları sormuştum.
Öneriniz için teşekürler 17inç arıyorum ben
Hiç düşünmeden ikisinden birini alın. (Önerim Msi modeli)
MSI Alpha 17 B5EEK-018XTR
Acer Nitro 5 AN517-41-R5EP

Ahmettttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet
Hiç düşünmeden ikisinden birini alın. (Önerim Msi modeli)
MSI Alpha 17 B5EEK-018XTR
Acer Nitro 5 AN517-41-R5EP

Acer da 3060 var ama neden msi

Top Bottom