sacha.boey93
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaslar merhaba ortalamam takdire yetiyor ama ozurlu devamsizligim 20.5 ozursuzum 8 bu devamsizlikla sinifta kaliyor muyum onu merak ettim
Merhaba. Müdüre gidip devamsızlık için rica da bulunursanız ya düşürürler ya da silerler. Özürsüz devamsızlığı 20 olup sildiren çok kişi tanıdım ben. Zaten 20 gün özürlü 10 günde özürsüz devamsızlık hakkınız var. Bu durumda kalma durumunuz yok.Arkadaslar merhaba ortalamam takdire yetiyor ama ozurlu devamsizligim 20.5 ozursuzum 8 bu devamsizlikla sinifta kaliyor muyum onu merak ettim
devamsızlık silme diye bir şey yok diye biliyorum özürsüzü özürlüye geçiriyorlarMerhaba. Müdüre gidip devamsızlık için rica da bulunursanız ya düşürürler ya da silerler. Özürsüz devamsızlığı 20 olup sildiren çok kişi tanıdım ben. Zaten 20 gün özürlü 10 günde özürsüz devamsızlık hakkınız var. Bu durumda kalma durumunuz yok.
Müdürün insafına bağlı o zaman.devamsızlık silme diye bir şey yok diye biliyorum özürsüzü özürlüye geçiriyorlar
Ozurlum 20yi gecmesine ragmen toplam 30 gun olmadigi icin sinifta kalmiyorum yani degil miMerhaba. Müdüre gidip devamsızlık için rica da bulunursanız ya düşürürler ya da silerler. Özürsüz devamsızlığı 20 olup sildiren çok kişi tanıdım ben. Zaten 20 gün özürlü 10 günde özürsüz devamsızlık hakkınız var. Bu durumda kalma durumunuz yok.
Özürlü 20.5 olsa bile özürsüz 8 olduğu için hiçbir şey olmaz. Siz müdüre gidip iletin bu konuyu onlar yardımcı oluyorlar emin olun. İçiniz rahat eder.Ozurlum 20yi gecmesine ragmen toplam 30 gun olmadigi icin sinifta kalmiyorum yani degil mi
benimkini silmediler hastaneden raporun olması lazım dediler belki 70 gün devamsızlık olduğu içindirMüdürün insafına bağlı o zaman.Çünkü özürlü ve özürsüz hakkı olmayıp sildirenleri gördüm. Ama dediğiniz gibi olmalı normalde evet.
70 gün¿benimkini silmediler hastaneden raporun olması lazım dediler belki 70 gün devamsızlık olduğu içindir