20.5 ozurlu 8 ozursuzle sinifta kalir miyim

Reaksiyon skoru
1
Arkadaslar merhaba ortalamam takdire yetiyor ama ozurlu devamsizligim 20.5 ozursuzum 8 bu devamsizlikla sinifta kaliyor muyum onu merak ettim

Arkadaslar merhaba ortalamam takdire yetiyor ama ozurlu devamsizligim 20.5 ozursuzum 8 bu devamsizlikla sinifta kaliyor muyum onu merak ettim
Merhaba. Müdüre gidip devamsızlık için rica da bulunursanız ya düşürürler ya da silerler. Özürsüz devamsızlığı 20 olup sildiren çok kişi tanıdım ben. Zaten 20 gün özürlü 10 günde özürsüz devamsızlık hakkınız var. Bu durumda kalma durumunuz yok.

Merhaba. Müdüre gidip devamsızlık için rica da bulunursanız ya düşürürler ya da silerler. Özürsüz devamsızlığı 20 olup sildiren çok kişi tanıdım ben. Zaten 20 gün özürlü 10 günde özürsüz devamsızlık hakkınız var. Bu durumda kalma durumunuz yok.
devamsızlık silme diye bir şey yok diye biliyorum özürsüzü özürlüye geçiriyorlar

Ozurlum 20yi gecmesine ragmen toplam 30 gun olmadigi icin sinifta kalmiyorum yani degil mi

Müdürün insafına bağlı o zaman. :) Çünkü özürlü ve özürsüz hakkı olmayıp sildirenleri gördüm. Ama dediğiniz gibi olmalı normalde evet.
benimkini silmediler hastaneden raporun olması lazım dediler belki 70 gün devamsızlık olduğu içindir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye
Emre_Titan
Geri