WHQL sürüm mü?Rx 570daha yeni wattman hatası aldım ekran kartı yanıt vermedi ve kasa düğmesinden yeniden başlatmak zorunda kaldım
Kardeşim rx570lerde genel anlamda bir sıkıntı var benim kartta da sıkıntı var garantiye göndericem.Rx 570daha yeni wattman hatası aldım ekran kartı yanıt vermedi ve kasa düğmesinden yeniden başlatmak zorunda kaldım
Güncelledikten sonra mı aldın hatayı? DDU ile Driveri silip amdnin sitesinden yanında WHQL ibaresi bulunan sürümü indirin.Bilmiyorum ama WHQL olsaydı yanında yazardı herhalde öyle ise değil sadece 20.8.1 yazıyor
Hayır Güncellemedim Sadece Arada bir Bu hatayı alıyorum ve rahatsız etmeye başladı windows update'ten bi güncelleme gelmişti onu güncelledim yeniden başlattım ondan sonra Wattman hatasını aldımGüncelledikten sonra mı aldın hatayı? DDU ile Driveri silip amdnin sitesinden yanında WHQL ibaresi bulunan sürümü indirin.
DDU ile ekran kartı driverini sil ve WHQL sürüm kur.Hayır Güncellemedim Sadece Arada bir Bu hatayı alıyorum ve rahatsız etmeye başladı windows update'ten bi güncelleme gelmişti onu güncelledim yeniden başlattım ondan sonra Wattman hatasını aldım
Kartın kendisinde sıkıntı vardır her aynı yazılımı kullananlarda problem olsaydı ohoo kim bilir ne olurduYazılımsal olaraksa Garanti ne yapabilir ki ?