Neler Yeni

20 adet saç teli normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Arkadaşlar, saçı öyle çok dökülen biri değilim, fakat bu sabah uyandıktan 1-2 saat sonra bilgisayar başındayken 1 tel saç gördüm dökülmüş. Sonra dedim ki, bakayım dökülüyor mu, saçımı çekip çekip baktım. 2-3 dk da çırptım, toplam 20 adet saç teli döküldü. Bu normal mi? Acaba uyurken kırılan saçlar mı döküldü? (18 yaşındayım)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Arkadaşlar, saçı öyle çok dökülen biri değilim, fakat bu sabah uyandıktan 1-2 saat sonra bilgisayar başındayken 1 tel saç gördüm dökülmüş. Sonra dedim ki, bakayım dökülüyor mu, saçımı çekip çekip baktım. 2-3 dk da çırptım, toplam 20 adet saç teli döküldü. Bu normal mi? Acaba uyurken kırılan saçlar mı döküldü? (18 yaşındayım)
Bende aynı durumdayım. Açılma başladı yavaş yavaş. Kan testi verdim değerlerim normal dedi. İlaçlı şampuan önerdi kullanıyorum herhangi bir gelişme yok ama bilmiyorum.

FurkanIIy

80+ Bronze
Dediğin şekilde denedim az önce, 3 tel döküldü. Normal değil sanırım.

Farex

80+ Silver
Kardeşlerim eğer özellikle baba tarafında kellik varsa genetik bir durum ve önüne geçmek neredeyse imkansız oluyor ama tabi ailede falan yoksa genetikte olmayacağının garantisi yok ben çok yöntem denedim. Şampuan, ilaç işte sonrasında prp falan hiçbiri fayda etmedi hikaye dökülünce dökülüyor ve benim baya açıldı saç ektiricem mecburen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum, sabah uyandığım saatlerde yaptım ve ben baya tüm saçı sertçe tutup, çekip bakıyorum öyle öyle baya bi yaptım toplam 20 saç oldu yani. Mevsimseldir belki bende hiç olmuyor yoksa bu kadar.

.RBO.

80+ Silver
Olabilir uzun süredir saçına dokunmadıysan olabilir

omer_34

80+ Silver
saçların uzunsa normal olabilir. benim saçım çok dökülür mesela, 2 hafta önce duştayken saçıma bi bakayım dedim elimi gezdirdim 10a yakın tel yapıştı elime. aynı günün akşamı saçı 3e vurdum şuan dökülme bayağı bi azaldı diyebilirim. eskiden her sabah yatak saç olup duruyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Abidin
saçın çok uzunsa evet normal değilse genetik faktörlere bağlı olabilir ama gene de bir doktora görünmende fayda var

Top Bottom