KANKAyani cidden kafan mı güzel yoksa cidden sorunların mı var yada yaşınmı küçük bilmiyorum ama sana dediğim gibi bütçemi aşıyor artı ekran kartı umrumda değil veya diğer başka özellikleri çünkü oyun veya modelleme yapmayacağım benim için önemli olan şeyler daha farklı şeyler senin önerdiğin laptop oyun için veya başka şeyler için ideal ola bilir ama benim bütçeme uymadığı için benim umrumda değil bu forum ilk kurulduğu zamanlarda üyeydim fakat zamanla senin gibi tiplere laf anlatacağım diye ban yedim tekrardan bakayım dedim ama yok senin gibi tipler daha da çoğalmış forumun ilk zamanlarını çok özlüyorum cidden bu arada ben kendi bildiğimi yapmıyorum sadece benim kriterlerime uymuyor yok bütçe yükselt biraz daha üstüne koy yav zaten bütçem belli ne kadar andavalsınız ya istersen report et zaten geri döndüğüme pişman oldum gerçekten senin gibi beyinsiz tiplerle uğraşmaktan bıktım birde şu kanka lafını da bırak seni ***** velet
Senin neden ban yediğin belli
Forumun ilk zamanları cidden güzeldi tabi senin gibiler banlanınca çok daha güzel oldu
Mühendislik için istedim demişsin mühendislik için ekran kartıda lazım ama işlemci daha önemli
Yukarda sessiz ve serin demişsin bu atılanlardan en sessiz ve en serin olan Lenovo olan
Hiç bir şey bilmeden suçlayan insanlardan tüm forum olarak bıktık birde üzerine hakaret ediyorsun banlanman iyi olmuş sen bu kafayla gidersen daha çok ban yersin
Sen git hiç bir şey bilmeden ryzen 5 5600h işlemcili HP al
Bizde kazık yemeni izleriz
Sana doğru düzgün öneri yaptık ama sen saygısızca davrandın eski bir üye olsaydın kaliteli bir üye olurdun ama belli ki değilsin eskiden de ban yemişsin şimdide yiyeceksin
Son düzenleme: