akşamlaeyin saat 12 de 5 ekmek al ye uyu sabaha rahat 20 kiloGeçen gün doktora gittik boyumu kilomu ölçü 1.78 e 61'im 15-20 kilo eksiğim varmış bunu nasıl hızlı bi şekilde alabilirim?
Bence doktor abartmış. 80 kilo olup ne yapacaksın sanki. 70 olsan yeter.Geçen gün doktora gittik boyumu kilomu ölçü 1.78 e 61'im 15-20 kilo eksiğim varmış bunu nasıl hızlı bi şekilde alabilirim?
İdeal kilonda sayılırsın aslında ne için kilo almalıymışsın acabaGeçen gün doktora gittik boyumu kilomu ölçü 1.78 e 61'im 15-20 kilo eksiğim varmış bunu nasıl hızlı bi şekilde alabilirim?
yok ideal değil aslında kilo alması mantıklı ama 80 kiloyu yağ ile alırsa berbat bir görünümü olacakİdeal kilonda sayılırsın aslında ne için kilo almalıymışsın acaba
1.78 boya 61 kilo öyle çok zayıf değil yahu. Kilo al mı dedi sana gerçekten?
Bence doktor abartmış. 80 kilo olup ne yapacaksın sanki. 70 olsan yeter.
İdeal kilonda sayılırsın aslında ne için kilo almalıymışsın acaba
Bildiğiniz hastane doktoru dedi. Bence de 61 kilo bi tık zayıf geliyor. Spidermanin dediği gibi 70 olsam yeterliÇok cahilce bir davranış hızlı kilo verilmez hızlı kilo alınmaz git bir diyetisyene kan testi yaptırabilir ona göre yavaş yavaş kilo alırsın kim dedi sana hızlı kilo al diye
61 kilo zayıf değil. Ben 1.80 boy ve 61 kiloyla yıllarca yaşadım. 65-70 arası ideali bunun fakat zayıf almak sağlık açısından daha iyidir zaten. Tabii gidip 40-50 kilo olmadığın sürece.Bildiğiniz hastane doktoru dedi. Bence de 61 kilo bi tık zayıf geliyor. Spidermanin dediği gibi 70 olsam yeterli
40-50 kilo zaten aşırı zayıflık. Şu an kaçsın boy kilo?61 kilo zayıf değil. Ben 1.80 boy ve 61 kiloyla yıllarca yaşadım. 65-70 arası ideali bunun fakat zayıf almak sağlık açısından daha iyidir zaten. Tabii gidip 40-50 kilo olmadığın sürece.
69-70 arasıyım bayağıdır.40-50 kilo zaten aşırı zayıflık. Şu an kaçsın boy kilo?