Neler Yeni

20 lik diş çekimi nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
Gömülü ise dikiş olur
Sanmam hoca. 16 yaşındayım düşlerim genel anlamdada saglam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dişin konumuna ve duruş şekline göre çok kolay ya da çok zor geçebilir. 4 20lik dişimi de çektirdim. Bunlardan 3 tanesi gayet kolay ve sorunsuz geçti ancak 4. sü yamuk çıktığı için 3 parçaya bölünerek çıkartıldı ve uzun sürdü. Oraya dikiş de atılmıştı.

İşlemler öncesi yukarıda arkadaşların da dediği gibi iğne yapıldığı için çok fazla bir şey hissetmiyorsun. Sonrasında o bölge şişiyor ve biraz onun ağrısı sürüyor birkaç gün. İğneyi yapmadan önce yine uyuşturucu sprey sıkıldığı için iğneyi de çok fazla hissetmiyorsun açıkçası.
Bide 4 tanemi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Sanmam hoca. 16 yaşındayım düşlerim genel anlamdada saglam
Dişin sağlam olup olmamasıyla alakası yokki bunun. Diş eti kesilecekse dikilir. Dişin isterse demirden olsun. Diş eti altindaysa kemik içindeyse gömülü veya yarı gömülüyse, üzerinde diş eti kesilirse operasyon sonrası geri dikilir. Dikiş olması iyi bir şey. Daha hızlı iyileşmesini sağlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
Dişin sağlam olup olmamasıyla alakası yokki bunun. Diş eti kesilecekse dikilir. Dişin isterse demirden olsun. Diş eti altindaysa kemik içindeyse gömülü veya yarı gömülüyse, üzerinde diş eti kesilirse operasyon sonrası geri dikilir. Dikiş olması iyi bir şey. Daha hızlı iyileşmesini sağlıyor
Dikiş acıtıyor mu

Dişimin gömülü olup olmadığını nasıl anlarım

serwintes

80+ Gold
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum 16 sına randevu aldım genel diş için dişçi neye göre hareket alıcak ne demem gerekiyor ben çektirmek istiyorum cunku bu disleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum 16 sına randevu aldım genel diş için dişçi neye göre hareket alıcak ne demem gerekiyor ben çektirmek istiyorum cunku bu disleri
Sendemi 20 lik diş çektireceksun

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Batuhan Engin
Dikiş acıtıyor mu

Dikiş acıtmıyor, alınırken de rahatsız etmiyor. Röntgen çekilip bakılacak dişin gömülü mü yamuk mu ne durumda diye.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Dikiş acıtıyor mu

Zaten uyuşukken atıyor acıtmıyor. Dişin ağız içinde gözükmüyorsa gömülüdür

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Hayır acıtmıyor çok sıkıntı yaşamazsın.

serwintes

80+ Gold
3 tane 20 lik dişim çıktı su ana kadar iki tanesi güzel çıktı 1 tanesi hafiften diger dişe etki etti
ben daha önce cektirmediğime pişmanım ön alt çenemdeki dişlerim çarpaşık oldu

Top Bottom