kissofdeath
80+
3 metre alacaktım da 20 metre alsam hız kaybı falan olur mu ?
hayır3 metre alacaktım da 20 metre alsam hız kaybı falan olur mu ?
Kablo çok sarmaş dolaş olursa ufak dalgalanma olur ama genel olarak kayıp olmaz3 metre alacaktım da 20 metre alsam hız kaybı falan olur mu ?
Yok 20-30 metrede koyar100 metreden sonra hiz kaybi oldugunu okumustum bir yerde.
cat6 da durumu çok bilmiyorum ama kablo ne kadar uzarsa direnci okadar artar3 metre alacaktım da 20 metre alsam hız kaybı falan olur mu ?
Sana kırgınım valla hocam. Dünkü mesajıma görüldü attın bak unuttum sanma.Kablo çok sarmaş dolaş olursa ufak dalgalanma olur ama genel olarak kayıp olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok 20-30 metrede koyar
Yani uzun kablo al mı demek istiyorsun hocamcat6 da durumu çok bilmiyorum ama kablo ne kadar uzarsa direnci okadar artar
hangisine görüldü attım farketmemişimdirSana kırgınım valla hocam. Dünkü mesajıma görüldü attın bak unuttum sanma.
Yani uzun kablo al mı demek istiyorsun hocam
Yok sen değil o kendini biliyorhangisine görüldü attım farketmemişimdir
hayır demek istediğim daha kısa al alabiliyosan ama dediğim gibi cat 6 da durum ne bilmiyorıum
Kardeşim niye azarlar gibi konuşuyorsun. Bilmediğimden soruyorum yani yorum yapmak zorunda da değilsin yani ne diye yükseliyorsun ki ?Yav kardeşim 55 metre üstüne 1gbs hız veriyor 55 altı 10gbs veren kablo nasıl 3 ile 20 arasında fark olsun 23 Awg ile 30 awg arasında fark olur senin alacağın kabloda her şey mesafe değildir. Awg ne kadar düşükse o kadar kaliteli olur.
Cat 6 özellikleri yazıp bakmadığın için tepkiliyim. Basit konularda da konu açmaya gerek yok. Gerçi sende haklısın bende yazmayabilirim.Kardeşim niye azarlar gibi konuşuyorsun. Bilmediğimden soruyorum yani yorum yapmak zorunda da değilsin yani ne diye yükseliyorsun ki ?
Ustam görmüşümdür anlık işe dalıp unutmuşumdur hangi mesajın o? 7/24 çalışıyorum kusura bakmaSana kırgınım valla hocam. Dünkü mesajıma görüldü attın bak unuttum sanma.
Yani uzun kablo al mı demek istiyorsun hocam