sokohof532
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba, modemimin modeli, VMG3312-B10B. Şöyle bir sıkıntım var ara sıra 192.168.1.1'e ping attığım zaman çok yüksek değerler çıkıyor internet yavaşlıyor, oyunlarda da ping sorunu yaşıyorum.
İnternetten araştırayım dedim 20 MHz (2.4 GHz) ve 40 MHz (5 GHz) olayı varmış, modemin 5 GHz özelliği yok. Modem ara yüzünde MHz ayarı otomatikte, çoğu yerde MHz'i 40'a alsak sorun çözülüyor diyorlar, ama modem 2.4 GHz ne yapmam gerek, bulunduğum yerde hem 2.4 GHz hem 5 GHz kullanan cihazlar var modem ikisine gücü yetmediği için yavaşlıyor olabilir, bu ayarı ne yapmam gerek, kullandığım bilgisayarın ağ bağdaştırıcısı Broadcom 802.11n Adapter, modem ara yüzünden yaptığım ayarlar;
Wps'İ kapattım,
Kanal gücünü 100'de 80'e indirdim,
802.11 modunu sadece n'e aldım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Up.
İnternetten araştırayım dedim 20 MHz (2.4 GHz) ve 40 MHz (5 GHz) olayı varmış, modemin 5 GHz özelliği yok. Modem ara yüzünde MHz ayarı otomatikte, çoğu yerde MHz'i 40'a alsak sorun çözülüyor diyorlar, ama modem 2.4 GHz ne yapmam gerek, bulunduğum yerde hem 2.4 GHz hem 5 GHz kullanan cihazlar var modem ikisine gücü yetmediği için yavaşlıyor olabilir, bu ayarı ne yapmam gerek, kullandığım bilgisayarın ağ bağdaştırıcısı Broadcom 802.11n Adapter, modem ara yüzünden yaptığım ayarlar;
Wps'İ kapattım,
Kanal gücünü 100'de 80'e indirdim,
802.11 modunu sadece n'e aldım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Up.
Son düzenleme: