Neler Yeni

200.000TL'ye Satılan Yeni (!) Taliant

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Koray Umut Kocaman

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

200.000TL'ye satılan yeni (!) Taliant gerçekten de, çok iyi (!) bir araç. Arabanın içi bomboş! Camlar kol ile açılıyor, radyosu (veya teyip) yok ve 1.0 bir motor. Sizce bu durumda gariplik yok mu?
O paraya gayış gibi bir egea alırım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O paraya gayış gibi bir egea alırım.
180 190k arası 10 20k kmde boş da olsa 1.3 tce meganeler var
Gidiş duruş konfor her türlü içinden geçer
Buna para vermekle tofaşa 100 200k para çekmek aynı kafa

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Egea ile farkları nedir bilmiyorum ancak bu araçların temel amacı şirketler. Filolara hizmet ediyorlar daha çok. Belki vergi diliminden dolayı pahalıdır fakat yine şirketler için sorun değil çünkü gider gösteriyorlar. Ben mesela bunun yerine Toyota Corolla almayı planlıyorum şirketim üzerine, şuan liste fiyatı 250.000TL, ben yaklaşık 140.000TL'ye alacağım. Şirketler atıyorum 20 adet aldığında adet başı birim fiyat da düşüyordur tabii ki. Bu arada Fiat bayiisinde bir Egea görmüştüm ve fiyatı 230.000TL idi, açıkçası Taliant'ı tercih ederim görünüş olarak. Bu arada bildiğim kadarıyla Taliant yeni bir model değil, Symbol'ün devamı niteliğinde üretilmeye başlanmış bir araç. Büyük ihtimalle tasarım dışında çoğu şeyi aynıdır.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Egea ile farkları nedir bilmiyorum ancak bu araçların temel amacı şirketler. Filolara hizmet ediyorlar daha çok. Belki vergi diliminden dolayı pahalıdır fakat yine şirketler için sorun değil çünkü gider gösteriyorlar. Ben mesela bunun yerine Toyota Corolla almayı planlıyorum şirketim üzerine, şuan liste fiyatı 250.000TL, ben yaklaşık 140.000TL'ye alacağım. Şirketler atıyorum 20 adet aldığında adet başı birim fiyat da düşüyordur tabii ki. Bu arada Fiat bayiisinde bir Egea görmüştüm ve fiyatı 230.000TL idi, açıkçası Taliant'ı tercih ederim görünüş olarak. Bu arada bildiğim kadarıyla Taliant yeni bir model değil, Symbol'ün devamı niteliğinde üretilmeye başlanmış bir araç. Büyük ihtimalle tasarım dışında çoğu şeyi aynıdır.
Şasenin aynı olduğunu biliyorum
Evet şirket amaçlı araç bunlar fakat şirketler bile bence bu aracı tercih etmez
70 80 bin tl alınan indirim satarken hiç olacak
Egea gibi bir araçta ise 130 bin TL'ye alınan araç zamanla üstüne de değer koyacak
Saçma ama böyle buna bir şey yapamayız maalesef

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
100.000 e m50 motorlu rx7 fc var haberiniz olsun
Şahsen ben alırım acayip iyi. Üniversiteye bu araba ile gidecen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atsana merak ettim aga

johndoe

80+
Bu RX-7 şaka gibi tam bugünlerde her yer polis dolu iken özellikle. Kontrolden geçememiş güya, o ne öyle sequential gibi vitesi var, muayeneden geçip geçmeyecegi belli degil öyle yarış aracı gibi bir iç ile. Rotor sorun çıkardıgından rotary motor sökülüp BMW takıyorlar hep bunlara, sonra bi dolu modifikasyon öküz gibi ses yapar polis durdurursa bi güzel baglar öyle bir interior gördügünde. Başa bela sadece.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sizce bu durumda gariplik yok mu?
Fiyatını anlarım. Ülkede vergi çok, pahalıya satılıyor. Donanımları da araba ucuz olsun diye kısarsın onu da anlarım. Euro Ncap’den 2 yıldız almak dedir? İçinde yazı tura atsan, ölme ihtimalinden daha az şansın olur 🤦‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom