gamepower warlock200 250tl civarı genelde fps oyunları oynuyorum , mekanik de olur olmasa da olur önemli olan performans ve 3 yıl falan gidebilirse iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kronik sorunlugamepower warlock
aynen karşim okuma yazma hızı düşük xDkronik sorunlu
araştırda gel öğle konuşaynen karşim okuma yazma hızı düşük xD
ben yazacaktım![]()
James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
fiyatına göre çok bişey beklemeyin ama mekanik klavye
sana yazık kardeşim.araştırda gel öğle konuşyazık
dediğin klavye 3 yıl gitmez bana neden yazık olsun önerdiğin klavyede kendi kendine tuşa basıyorsana yazık kardeşim.
eşşek öneriyorsun.
gp ondan farkı yokda en azından bu modeli güzel![]()
ve jamesdonkey markasını araştır boş yapma lütfensana yazık kardeşim.
eşşek öneriyorsun.
gp ondan farkı yokda en azından bu modeli güzel![]()
araştır diyorsun allahım crınge fulluyorum.dediğin klavye 3 yıl gitmez bana neden yazık olsun önerdiğin klavyede kendi kendine tuşa basıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve jamesdonkey markasını araştır boş yapma lütfen
ben jd fanboyu değilim senin önerdiğin klavye sorunlu diyorum anlamıyorsun ve xd kelimesini kullanınca yaşının kaç olduğu belli oluyor kahveylede alakası yok adamlar itraf etmiş zaten sorunlu diye bunu kendinde dedin bir klavye kendi kendine basmazaraştır diyorsun allahım crınge fulluyorum.
jd fanboyuda olmazsın be kardeşim xD
çöp+çöp başka bir şey değil.
bu arada klavyenin üstünde kahve içersen kendi kendine basar tuşlara xD
adamlar "klavye üretekte kendi kendine bassın"diyor zaten
bide araştır demezmi xD
xDben jd fanboyu değilim senin önerdiğin klavye sorunlu diyorum anlamıyorsun ve xd kelimesini kullanınca yaşının kaç olduğu belli oluyor kahveylede alakası yok adamlar itraf etmiş zaten sorunlu diye bunu kendinde dedin bir klavye kendi kendine basmaz
tMben jd fanboyu değilim senin önerdiğin klavye sorunlu diyorum anlamıyorsun ve xd kelimesini kullanınca yaşının kaç olduğu belli oluyor kahveylede alakası yok adamlar itraf etmiş zaten sorunlu diye bunu kendinde dedin bir klavye kendi kendine basmaz