300 tl bütceye zor gamepad öneririmETS, Forza vb. oyunlar için 200-300₺ arası bildiğiniz direksiyon setleri var mıdır acaba?
300tlye alacağınız direksiyon pek iyi olmaz. Onun yerine gamepad daha iyi olur. Hem kurulumla falan uğraşmazsınızETS, Forza vb. oyunlar için 200-300₺ arası bildiğiniz direksiyon setleri var mıdır acaba?
siz ona bir 18kat koyarsanız adam gibi bir direksiyon seti alabilirsinizETS, Forza vb. oyunlar için 200-300₺ arası bildiğiniz direksiyon setleri var mıdır acaba?
İşte buna BRUH derim. En f/p si 1100 tl 900 derece.ETS, Forza vb. oyunlar için 200-300₺ arası bildiğiniz direksiyon setleri var mıdır acaba?
Öyle bir şey var mı?ETS, Forza vb. oyunlar için 200-300₺ arası bildiğiniz direksiyon setleri var mıdır acaba?
monsterin o civarda çok iyi bir gamepadi var. eğer bluethoot destekliyorsa bilgisayarın ikinci el bir xbox koluda alabilirsin (xbox kolu sadece bluethootla bağlanabiliyor diye biliyorum)O kadar pahalı demek :/ Gamepad öneriniz var mıdır peki?
Bluetooth desteklemiyor malesef masaüstü pcmonsterin o civarda çok iyi bir gamepadi var. eğer bluethoot destekliyorsa bilgisayarın ikinci el bir xbox koluda alabilirsin (xbox kolu sadece bluethootla bağlanabiliyor diye biliyorum)
60 tl ye tplinkin bluethoot dongle ı var. ben kullanıyorum gayet başarılı ve gecikme olmuyorBluetooth desteklemiyor malesef masaüstü pc