Öneri 200 TL klavye önerisi

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,143
200 TL bütçem var Amazon'dan alacağım hangi klavyeyi önerirsiniz? En fazla 50 TL aşabilirim.

Mekanik hisli istersen bunlar mevcut gamebooster gayet iyi bir marka.

Mekanik hisli istemiyorum Multimedia olur.

Mekanik hisli istemiyorum Multimedia olur.
Genellikle amazonda ararken Mekanik hisli çıkıyor karşıma Normal olanlarda Everest gibi markalar başka yerden alma şansın yokmu ? indirim kuponunmu var ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon zorunlumu? Zorunluysa önerim yok ama gamebooster almayın kalitesiz marka
Gayet sağlam ve güzel kendim inceledim bir internet kafede.

Bloody B328 almayı düşünüyorum o nasıldır? Prime ile almak zorundayım çünkü şu anki klavyem bozuldu.

Genellikle amazonda ararken Mekanik hisli çıkıyor karşıma Normal olanlarda Everest gibi markalar başka yerden alma şansın yokmu ? indirim kuponunmu var ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gayet sağlam ve güzel kendim inceledim bir internet kafede.
Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum, uzun kullandınmı? Fiyatını haketmeyen, kalitesiz, hiçbir artısı olmayan bir klavye. O fiyata gamebooster dan daha kaliteli markaların mekanik klavyeleri var. Bu klavye 200tl etmez. Daha 5 ay falan kullanmama rağmen ki bu 5 ayın 2-3 ayında kullandım, bir tuşu bozulmuştu, gıcırdıyor, tuşları çok çabuk çıkıyor, ve hiçbir artısı yok yani ne ışığı güzel ne mekanik ne bilek desteği var ne su geçirmezlik vb. Bir özellliği var, hiçbişeyi yok.

Bu bütçede en iyisi Bloody B120.

Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum, uzun kullandınmı? Fiyatını haketmeyen, kalitesiz, hiçbir artısı olmayan bir klavye. O fiyata gamebooster dan daha kaliteli markaların mekanik klavyeleri var. Bu klavye 200tl etmez. Daha 5 ay falan kullanmama rağmen ki bu 5 ayın 2-3 ayında kullandım, bir tuşu bozulmuştu, gıcırdıyor, tuşları çok çabuk çıkıyor, ve hiçbir artısı yok yani ne ışığı güzel ne mekanik ne bilek desteği var ne su geçirmezlik vb. Bir özellliği var, hiçbişeyi yok.
Hocam insan gibi kullanmıyorsunuz demekki ve 200 TL etmez doğru eskiden 140'TL idi fiyatını hakeder mekanik hisli hocam tuşları çabuk çıkmasının sebebi çok çıkarmanızdır hiç çıkarmayınca sorun olmuyor.

Hocam insan gibi kullanmıyorsunuz demekki ve 200 TL etmez doğru eskiden 140'TL idi fiyatını hakeder mekanik hisli hocam tuşları çabuk çıkmasının sebebi çok çıkarmanızdır hiç çıkarmayınca sorun olmuyor.
O tuş alt gr idi ve ben o tuş bozulana kadar gayet iyi kullandım, kalitesiz, ve daha iyi alternatifler var, hiç çıkarmadığım tuş olan w hiç güç kullanmadan çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,238
Üyeler
194,913
Son üye
klc_kayra
Geri