Genellikle amazonda ararken Mekanik hisli çıkıyor karşıma Normal olanlarda Everest gibi markalar başka yerden alma şansın yokmu ? indirim kuponunmu var ?Mekanik hisli istemiyorum Multimedia olur.
Amazon zorunlumu? Zorunluysa önerim yok ama gamebooster almayın kalitesiz marka
Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum, uzun kullandınmı? Fiyatını haketmeyen, kalitesiz, hiçbir artısı olmayan bir klavye. O fiyata gamebooster dan daha kaliteli markaların mekanik klavyeleri var. Bu klavye 200tl etmez. Daha 5 ay falan kullanmama rağmen ki bu 5 ayın 2-3 ayında kullandım, bir tuşu bozulmuştu, gıcırdıyor, tuşları çok çabuk çıkıyor, ve hiçbir artısı yok yani ne ışığı güzel ne mekanik ne bilek desteği var ne su geçirmezlik vb. Bir özellliği var, hiçbişeyi yok.Genellikle amazonda ararken Mekanik hisli çıkıyor karşıma Normal olanlarda Everest gibi markalar başka yerden alma şansın yokmu ? indirim kuponunmu var ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gayet sağlam ve güzel kendim inceledim bir internet kafede.
Bloody b328 var 258 tl ye o daha iyi. 8 tuşu mekanik falan, bence daha iyi olur, fiyatları da yakınBen bunu alırdım.
Bloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam insan gibi kullanmıyorsunuz demekki ve 200 TL etmez doğru eskiden 140'TL idi fiyatını hakeder mekanik hisli hocam tuşları çabuk çıkmasının sebebi çok çıkarmanızdır hiç çıkarmayınca sorun olmuyor.Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum, uzun kullandınmı? Fiyatını haketmeyen, kalitesiz, hiçbir artısı olmayan bir klavye. O fiyata gamebooster dan daha kaliteli markaların mekanik klavyeleri var. Bu klavye 200tl etmez. Daha 5 ay falan kullanmama rağmen ki bu 5 ayın 2-3 ayında kullandım, bir tuşu bozulmuştu, gıcırdıyor, tuşları çok çabuk çıkıyor, ve hiçbir artısı yok yani ne ışığı güzel ne mekanik ne bilek desteği var ne su geçirmezlik vb. Bir özellliği var, hiçbişeyi yok.
Fiyatlandırma yanlış. Bu alınmalı;Ben bunu alırdım.
Bloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B120 Q Usb Multimedya Gamer, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
O tuş alt gr idi ve ben o tuş bozulana kadar gayet iyi kullandım, kalitesiz, ve daha iyi alternatifler var, hiç çıkarmadığım tuş olan w hiç güç kullanmadan çıktı.Hocam insan gibi kullanmıyorsunuz demekki ve 200 TL etmez doğru eskiden 140'TL idi fiyatını hakeder mekanik hisli hocam tuşları çabuk çıkmasının sebebi çok çıkarmanızdır hiç çıkarmayınca sorun olmuyor.