Neler Yeni

Öneri 200 tl Kulaklık önerisi

Mast

80+
Bütçe
200
Bana sadece oyunda ses kasmak için kulaklık önerir misiniz? müzik veya video izlemek için istemiyorum. laptop hoparlöründen ses kasmak biraz zor oluyor. bütçemise : ne kadar ucuz o kadar iyi, mask 200 tl. hani 200 tl ile ne kadar ses kasabilirsin diyecekler için hoparlörden kat be kat iyidir değil mi . bir de gittigidiyorda yenilenmiş ürün diye satılan kulaklıklar var alsam sıkıntı çıkar mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Mast

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Bana sadece oyunda ses kasmak için kulaklık önerir misiniz? müzik veya video izlemek için istemiyorum. laptop hoparlöründen ses kasmak biraz zor oluyor. bütçemise : ne kadar ucuz o kadar iyi, mask 200 TL. hani 200 TL ile ne kadar ses kasabilirsin diyecekler için hoparlörden kat be kat iyidir değil mi . bir de gittigidiyorda yenilenmiş ürün diye satılan kulaklıklar var alsam sıkıntı çıkar mı?
GameNote H2016D kesinlikle. Mikrofonu çok temiz sesi kasıyorsunuz çok net şekilde. Bass ve ses kalitesi de gayet yeterli ve bir okadar rahat.

• Beğen

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
.
kulak pedi büyük değil gibi, benim kulağım ucu biraz sivri o yüzden acıtabiliyor. bu kulaklık acıtır mı?
Aşırı büyük değil ama ben acıttığını hatırlamıyorum hafif bir kulaklık bence

• Beğen
Top Bottom