ben 4 senedir g300s kullanıyorum memnunum hiçbir sıkıntısı yok. elin büyükse g203 al ama.Merhaba arkadaşlar kartımda tam 200 TL var bana bu parayı alabileceğim en iyi mouse lazım önerileriniz neler? Birde Logitech G203 hakkında görüşleriniz neler, şimdiden teşekkür ederim.
g203 kullanmadığım için bir şey söyleyemem fakat g102 gayet başarılı ve hala sağlamlığını koruyor.G102 mi daha iyi yoksa g203 mü ?
Hocam ikisi aynı zaten ben sadece g203ün daha yüksek dpili oldugunu biliyorumG102 mi daha iyi yoksa g203 mü ?
Hocam kücük elliler icin nasıldır cunku benim bir kolum büyük sağ kolum ise çok kücükg203 kullanmadığım için bir şey söyleyemem fakat g102 gayet başarılı ve hala sağlamlığını koruyor.
Parmak ucu kullanılan bir mouse fakat sen yinede canlıda görüp karar verHocam ikisi aynı zaten ben sadece g203ün daha yüksek dpili oldugunu biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kücük elliler icin nasıldır cunku benim bir kolum büyük sağ kolum ise çok kücük
Hocam csgoda hardcore bir oyuncuyum fps oyunlarında nasıl bir mouse?Parmak ucu kullanılan bir mouse fakat sen yinede canlıda görüp karar ver
(109) G203 Prodigy CsGo Test Training Maps HeadShot Machine - YouTubeHocam csgoda hardcore bir oyuncuyum fps oyunlarında nasıl bir mouse?