mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bu arada çok boş konuştuğun için reportladım seni.
rampage i nerede savundum mouse u savunuyorum benHer şeye nasıl bir cevabın oluyor senin hacım? Rampagenin tuttuğu gizli ajan falan mısın sen ya? "Rampage ergonomik moruk" ama diğerleri ergonomik değil, çok garip ya.
1v6 atmak zor olmuyor banaBu arada çok boş konuştuğun için reportladım seni.
Kaç yaşındasınız ?oo a-asus r-rokk s-sitrikss çok havalı meeen
rampage i nerede savundum abi LOOOOOOOOLKaç yaşındasınız ?
Yanlış anlama fakat gerçekten çok çocukca davranıyorsun ilk önce attığım mouseye laf ettin ve attığın mouse markasını geçiyorum genel özellikleri olarak düşük bütçeli bir mouse şimdi ise,saçmalamaya devam ediyorsun.Marka fanboyluğu nerede yaptım diyorsun fakat Everest babanın markasıymış gibi savunmaya çalışıyorsun veya yaptığın saçma hareketler yüzünden öyle yansıtıyorsun.
O kulaklık fiyatına göre iyi özellikler sunuyordu o yüzden sevdim. Ama senin attığın mouse öyle değil maalesef.olm gidip hyper x kalıplarını kullanan rampage kulaklıkları seviyorsunda zowie kullanınca sevmiyormusun
Cevap verme daha fazla şuna ya. Kaostan besleniyor belli.Kaç yaşındasınız ?
Yanlış anlama fakat gerçekten çok çocukça davranıyorsun ilk önce attığım mouseye laf ettin ve attığın mouse markasını geçiyorum genel özellikleri olarak düşük bütçeli bir mouse şimdi ise,saçmalamaya devam ediyorsun.Marka fanboyluğu nerede yaptım diyorsun fakat Everest babanın markasıymış gibi savunmaya çalışıyorsun veya yaptığın saçma hareketler yüzünden öyle yansıtıyorsun.
bu mouse neyi sunamadı markaya demiyorum mouse a diyorumO kulaklık fiyatına göre iyi özellikler sunuyordu o yüzden sevdim. Ama senin attığın mouse öyle değil maalesef.
Son yorumumdu zaten yaşına veriyorum. Reportlayın geçin.Cevap verme daha fazla şuna ya. Kaostan besleniyor belli.
olur mu san varsın akıllı 100 tl lik mouse ile g102 karşılaştıran bir mouse tanrısısın sen ! @Tost Kayaoğlu ne adamlar var kaçırmayın bunlarıben yıllardır kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ergonomisine bakınca aşırı derecede berbat duruyor
olm 1 tane akıllı adam yok mu forumda
TUF M5 kullanıyorum memnunum oldu mu?abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence
hepiniz mi trollsunuz la ergonomiye bakmıyor kimse ahahahaha loool
kullandın mı sen attıgım mouse u
eline oturmayan adama ver beğenecek mi logitech g102 yiolur mu san varsın akıllı 100 TL lik mouse ile g102 karşılaştıran bir mouse tanrısısın sen ! @Tost Kayaoğlu ne adamlar var kaçırmayın bunları
Adamın eline oturmadığını nereden biliyorsun? Kafayı yiyeceğim ya...eline oturmayan adama ver beğenecek mi logitech g102 yi
O adamın zaten eli büyüktür kullanmaz onu. Ya da fingertip veya claw şekliyle tutar en kötü.eline oturmayan adama ver beğenecek mi logitech g102 yi