Öneri 200 TL'ye kadar mouse önerisi

Bu arada çok boş konuştuğun için reportladım seni.

oo a-asus r-rokk s-sitrikss çok havalı meeen
Kaç yaşındasınız ?
Yanlış anlama fakat gerçekten çok çocukça davranıyorsun ilk önce attığım mouseye laf ettin ve attığın mouse markasını geçiyorum genel özellikleri olarak düşük bütçeli bir mouse şimdi ise,saçmalamaya devam ediyorsun.Marka fanboyluğu nerede yaptım diyorsun fakat Everest babanın markasıymış gibi savunmaya çalışıyorsun veya yaptığın saçma hareketler yüzünden öyle yansıtıyorsun.

xddddd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç yaşındasınız ?
Yanlış anlama fakat gerçekten çok çocukca davranıyorsun ilk önce attığım mouseye laf ettin ve attığın mouse markasını geçiyorum genel özellikleri olarak düşük bütçeli bir mouse şimdi ise,saçmalamaya devam ediyorsun.Marka fanboyluğu nerede yaptım diyorsun fakat Everest babanın markasıymış gibi savunmaya çalışıyorsun veya yaptığın saçma hareketler yüzünden öyle yansıtıyorsun.
rampage i nerede savundum abi LOOOOOOOOL

olm gidip hyper x kalıplarını kullanan rampage kulaklıkları seviyorsunda zowie kullanınca sevmiyormusun
O kulaklık fiyatına göre iyi özellikler sunuyordu o yüzden sevdim. Ama senin attığın mouse öyle değil maalesef.

Kaç yaşındasınız ?
Yanlış anlama fakat gerçekten çok çocukça davranıyorsun ilk önce attığım mouseye laf ettin ve attığın mouse markasını geçiyorum genel özellikleri olarak düşük bütçeli bir mouse şimdi ise,saçmalamaya devam ediyorsun.Marka fanboyluğu nerede yaptım diyorsun fakat Everest babanın markasıymış gibi savunmaya çalışıyorsun veya yaptığın saçma hareketler yüzünden öyle yansıtıyorsun.
Cevap verme daha fazla şuna ya. Kaostan besleniyor belli.

ben yıllardır kullandım

ergonomisine bakınca aşırı derecede berbat duruyor

olm 1 tane akıllı adam yok mu forumda :D
olur mu san varsın akıllı 100 tl lik mouse ile g102 karşılaştıran bir mouse tanrısısın sen ! @Tost Kayaoğlu ne adamlar var kaçırmayın bunları

abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence

hepiniz mi trollsunuz la :D ergonomiye bakmıyor kimse ahahahaha loool

kullandın mı sen attıgım mouse u :D
TUF M5 kullanıyorum memnunum oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062