mouse pad önerisi de gelirse çok sevinirim max 50 TL teşekkürler
gordugum en kotu mouselardan gerçekten tebrik etmek lazım nasıl bulduysanızMouse pad hediyeside var benim 200tlm olsa bunu alırdımASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
O zaman daha iyilerini atın,bakalım beğenelim.gordugum en kotu mouselardan gerçekten tebrik etmek lazım nasıl bulduysanız
Kötü diyerek ortada bırakmayın lafınızıgordugum en kotu mouselardan gerçekten tebrik etmek lazım nasıl bulduysanız
bende m5 kullanıyorum ama sağ tık bi gel git yapmaya başladı sinirimiz bozuyorMouse pad hediyeside var benim 200tlm olsa bunu alırdımASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
O zaman daha iyilerini atın,bakalım beğenelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü diyerek ortada bırakmayın lafınızı
https://www.gaming.gen.tr/urun/3964/logitech-g102-lightsync-black-gaming-mouse/?ref=akakce&v=1.86.9 buyurO zaman daha iyilerini atın,bakalım beğenelim.
Kötü diyerek ortada bırakmayın lafınızı
Kaç sene oldu,doğrudur g300s kullanıyorum şuan almaya kalksan ortalama bu kadar fiyat çıkar fakat 2 sene sonra sağ ve sol tık gitti basılmıyor.Sözde logitech g300s olsa bile.bende m5 kullanıyorum ama sağ tık bi gel git yapmaya başladı sinirimiz bozuyor
Hahaha,anlıyorum sizi.![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamam![]()
Everest Rampage Smx-r10 Orion Usb Gaming Mouse Siyah 4000 Dpi Makrolu - Fiyatı, Yorumları
Everest Rampage Smx-r10 Orion Usb Gaming Mouse Siyah 4000 Dpi Makrolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben yıllardır rampage orion kullanıyordum hiç bozukluk yoktuKaç sene oldu,doğrudur g300s kullanıyorum şuan almaya kalksan ortalama bu kadar fiyat çıkar fakat 2 sene sonra sağ ve sol tık gitti basılmıyor.Sözde logitech g300s olsa bile.
Hahaha,anlıyorum sizi.
bişey diyemessin ki işteKaç sene oldu,doğrudur g300s kullanıyorum şuan almaya kalksan ortalama bu kadar fiyat çıkar fakat 2 sene sonra sağ ve sol tık gitti basılmıyor.Sözde logitech g300s olsa bile.
Hahaha,anlıyorum sizi.
Olmak zorunda değil zaten,şans işi rampage klavyesini kullanıyorum 4 senedir fakat attığım mouseyi beğenmeyip bu mouseyi atmanız gerçekten komik bir durum.ben yıllardır rampage orion kullanıyordum hiç bozukluk yoktu
200 tl bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.tamam![]()
Everest Rampage Smx-r10 Orion Usb Gaming Mouse Siyah 4000 Dpi Makrolu - Fiyatı, Yorumları
Everest Rampage Smx-r10 Orion Usb Gaming Mouse Siyah 4000 Dpi Makrolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin benceOlmak zorunda değil zaten,şans işi rampage klavyesini kullanıyorum 4 senedir fakat attığım mouseyi beğenmeyip bu mouseyi atmanız gerçekten komik bir durum.
hepiniz mi trollsunuz la200 TL bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.
G203 lightsync kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse. Tasarımı, hissiyatı gayet tatmin edici. Tavsiye ederim bu mouseyi.
kullandın mı sen attıgım mouse u200 TL bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.
G203 lightsync kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse. Tasarımı, hissiyatı gayet tatmin edici. Tavsiye ederim bu mouseyi.