Öneri 200 TL'ye kadar mouse önerisi

drgustav

80+
Reaksiyon skoru
95
mouse pad önerisi de gelirse çok sevinirim max 50 tl teşekkürler

O zaman daha iyilerini atın,bakalım beğenelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü diyerek ortada bırakmayın lafınızı
tamam

bende m5 kullanıyorum ama sağ tık bi gel git yapmaya başladı sinirimiz bozuyor
Kaç sene oldu,doğrudur g300s kullanıyorum şuan almaya kalksan ortalama bu kadar fiyat çıkar fakat 2 sene sonra sağ ve sol tık gitti basılmıyor.Sözde logitech g300s olsa bile.

tamam
Hahaha,anlıyorum sizi.

Kaç sene oldu,doğrudur g300s kullanıyorum şuan almaya kalksan ortalama bu kadar fiyat çıkar fakat 2 sene sonra sağ ve sol tık gitti basılmıyor.Sözde logitech g300s olsa bile.

Hahaha,anlıyorum sizi.
ben yıllardır rampage orion kullanıyordum hiç bozukluk yoktu

Hahaha,anlıyorum sizi.
bişey diyemessin ki işte :D

ben yıllardır rampage orion kullanıyordum hiç bozukluk yoktu
Olmak zorunda değil zaten,şans işi rampage klavyesini kullanıyorum 4 senedir fakat attığım mouseyi beğenmeyip bu mouseyi atmanız gerçekten komik bir durum.

Mouse + mousepad mi 200 TL yoksa mouse için 200 TL mousepad için 50 TL mi ayırdınız?

tamam
200 tl bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.

G203 lightsync kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse. Tasarımı, hissiyatı gayet tatmin edici. Tavsiye ederim bu mouseyi.

Olmak zorunda değil zaten,şans işi rampage klavyesini kullanıyorum 4 senedir fakat attığım mouseyi beğenmeyip bu mouseyi atmanız gerçekten komik bir durum.
abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence

200 TL bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.

G203 lightsync kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse. Tasarımı, hissiyatı gayet tatmin edici. Tavsiye ederim bu mouseyi.
hepiniz mi trollsunuz la :D ergonomiye bakmıyor kimse ahahahaha loool

200 TL bütçe belirlemiş ve önerdiğin mouse bayağı iyiymiş. Bu konudan anlamıyor isen yorum yapma.

kullandın mı sen attıgım mouse u :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri