Maalesef kullandım.abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepiniz mi trollsunuz laergonomiye bakmıyor kimse ahahahaha loool
kullandın mı sen attıgım mouse u![]()
Ben G102 Lightsync'i fingertip şekline tutuyorum illa ele oturmasına gerek yok fingertip tutuşu için.abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence
Sen Asus Tuf Gaming M5'i kullandın mı da kötü diyorsun?abi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence
ben yıllardır kullandımMaalesef kullandım.
ergonomisine bakınca aşırı derecede berbat duruyorSen Asus Tuf Gaming M5'i kullandın mı da kötü diyorsun?
olm 1 tane akıllı adam yok mu forumdaBen G102 Lightsync'i fingertip şekline tutuyorum illa ele oturmasına gerek yok fingertip tutuşu için.
Ben siz gibi marka fanboyluğu yapmıyorum,attığınız mouseninabi illa markaya mı bakacaksın ürüne baksana ergonomisine bi bildiğin yok senin bence
Kullanmadan nereden biliyorsun ergonomisini?ben yıllardır kullandım
ergonomisine bakınca aşırı derecede berbat duruyor
olm 1 tane akıllı adam yok mu forumda![]()
nerede fanboyluk yaptım anlamıyorum 3 4 yıl kullanmışımdır 1 milyon diyorsaBen siz gibi marka fanboyluğu yapmıyorum,attığınız mousenin
1 milyon tıklama ömrü ve 500hz rapor hızı var
Benim attığımın
50milyon tıklama ömrü 1000hz rapor hızı var sensörlerine bakmadım bile bilmeden burada yorum yapmayın.
kanka gözlerin varsa anlayabiliyorsun az çokKullanmadan nereden biliyorsun ergonomisini?
Haha, komikmiş.nerede fanboyluk yaptım anlamıyorum 3 4 yıl kullanmışımdır 1 milyon diyorsa
kanka gözlerin varsa anlayabiliyorsun az çok
Akıllı adam kavramı nedir? 200 tl bütçe belirleyen bir insana 100 tllik giriş seviyesi bile olamayan bir mouseyi önermek mi akıllı adam kavramını açıklıyor? İlgi çekmek için boş yorum atmanın gereği yok. Öğrenmek ayıp değil.ben yıllardır kullandım
ergonomisine bakınca aşırı derecede berbat duruyor
olm 1 tane akıllı adam yok mu forumda![]()
bencede hemen öğrenmelisin 50 tl mouse pad geriye 150 kalıyor güzel ergonomili bir mouse atmayı ogrenmen lazım acilenAkıllı adam kavramı nedir? 200 TL bütçe belirleyen bir insana 100 tllik giriş seviyesi bile olamayan bir mouseyi önermek mi akıllı adam kavramını açıklıyor? İlgi çekmek için boş yorum atmanın gereği yok. Öğrenmek ayıp değil.
200 e kadar mouse hocam
mouse pad 50x 20 veya 50x25 olursa 70x20 veya 70x25 de olabilir çok iyi olur
Yazık kafana be hocam. Öğrenmeye okuduğunu anlama ile başlamalısın.bencede hemen öğrenmelisin 50 TL mouse pad geriye 150 kalıyor güzel ergonomili bir mouse atmayı ogrenmen lazım acilen