Neler Yeni

2000-2500 tl bluetooth kulaklık önerisi kulakiçi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Bütçe
2500
markası iyi bir marka kolay bozulmayacak sesi güzel ve gürültü engelleme şeffaf mod gibi özellikleri olan kulaklık arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
hocam düşerse olabilir teşekkürler
Ben bir kere yere düşürdüm ondan mıdır bilmiyorum veya telefondanmı. Metroda veya dışarıdayken ( ama özellikle Marmaraydayken ) ses arada nadirde olsa gidip geliyor. Ama anlık oluyor. Bunu Burak şolt söylemişti youtube videosunda ve bilerek aldım. Wifi sinyallerine karşı bi tık garezi var ama Kulaklık Özellik bakımından inanılmaz iyi. Ben yinede servise vereceğim belki kulaklık ile alakalı sorundur diye. Dış Sesi çok iyi kesiyor. Apple'ın kulaklığı gibi içinde mekanik olarak kulağı tıkamıyor. Sesi abzorbe ediyor mikrofon sayesinde. İşini çok iyi yapıyor. Ses konusunda da müziği nerede dinlediğin ne tür dinlediğin ve müziğin kalitesine bağlı olarak çok fark ediyor. Bu zamana kadar kulaklık kullanmamışım diyorsun. FLAC şarkılar bulman lazım. FLAC şarkılarda sesi daha da artıyor. Spotify ve youtube arasında hiç fark alamadım. Ama Deezer da bazı şarkılarda fark ediyor. Snopp dogg'un Sensual seduction şarkısında mesela. eğer kulaklık alırsan ve LDAC ozellıgını kullanmak istersen bu şarkıdan test edebilirsin. Yada Google da bazı FLAC kayıpsız müzik dinleyebileceğin özel siteler var. Bulması bi tık zor. oradan da en net sesi alabilirsin test amaçlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom