Oyun oynamak için değil sanırımHerkese merhaba arkadaşlar 2000 2500 TL sadece itx kasa toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Düzelttim teşekkür ederimBaşlıkta 2000-25000 yazıyor, ama 2000 ile 2500 arası demişsiniz?
Rica ederim, lakin bu bütçede toplanacağını sanmıyorum.Düzelttim teşekkür ederim
Basit grafikli bir oyun var oynadığım onu açarsa memnun olurum genel anlamda Netflix gibi siteler için düşünüyorumOyun oynamak için değil sanırım
itx anakartlar biraz pahalı. neredeyse bütçenin yarısından fazlası eder. işlemci + anakart bütçeni aşabilir.Herkese merhaba arkadaşlar 2000 2500 TL sadece itx kasa toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Vallahi bütçe çok darBasit grafikli bir oyun var oynadığım onu açarsa memnun olurum genel anlamda Netflix gibi siteler için düşünüyorum
Intel 8. nesil Celeron N4100 işlemci ve dahili grafik birimi yeterse o paraya bulabileceğin en küçük bilgisayar budur; LattePanda Delta 432 - Tiny Ultimate Windows/Linux Cihazı 4GB/32GB Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®Herkese merhaba arkadaşlar 2000 2500 TL sadece itx kasa toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim