O bütçede tabletten çok bir şey beklemeSim kart girişi olsun 6-7 saat götürsün düşük çaplı oyunları kasmadan donmadan kaldırsın bir de az da olsa kaliteli fotoğraf çeksin yeterlidir.
O bütçede tabletten çok bir şey bekleme
Vallaha bilmem kaç ay önce kuzenim kendine almıştı 900 tl mi ne. O tablet bilene birkaç aya kasmaya başladı şimdi fiyatlar uçmuştur. Bilmem kaç ay dediğim 1 seneye yakınOkursan beklemediğimi anlarsın. Önerebileceğin bir şey varmı?
Vallaha bilmem kaç ay önce kuzenim kendine almıştı 900 TL mi ne. O tablet bilene birkaç aya kasmaya başladı şimdi fiyatlar uçmuştur. Bilmem kaç ay dediğim 1 seneye yakın
He aldığı tablette buydu dediğim gibi fiyatı uçmuş birkaç aya kullandıktan sonra kasmaya başladı bir gece vakti sabaha şarjı dolması için takmış sabah bakmış bozulmuş :/ serviste anakartı yanmış demiş ve 0 tablet parası istemişler tamir için garantiye girmesi gerek gerekiyor sanki :/:/://:/:/:/:/:/:/:/:/://:>
He aldığı tablette buydu dediğim gibi fiyatı uçmuş birkaç aya kullandıktan sonra kasmaya başladı bir gece vakti sabaha şarjı dolması için takmış sabah bakmış bozulmuş :/ serviste anakartı yanmış demiş ve 0 tablet parası istemişler tamir için garantiye girmesi gerek gerekiyor sanki :/:/://:/:/:/:/:/:/:/:/://:>
Tablet ney için alıyorsunPeki zaten bunu alamayacakmışız iyi oldu sim kartı girişi yokmuş
Sadece oyun muTablet ney için alıyorsun
Tablet ney için alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece oyun mu
SIM girişini ne için istiyorsunuz?
Samsung Galaxy Tab A7 ve A8 modellerine bakılabilir ama LTE'li versiyonları o fiyatlarda mı kontrol etmedim.
Bunlardaki SIM girişi şebeke üzerinden telefonla görüşmeye yaramıyor yalnız. Sadece dışarda Wi-Fi olmayan yerlerde LTE ile internete girebilmenizi sağlıyor.Hem telefon konuşma vs hem de ufak çaplı oyun için işte Brawl Stars olur Roblox olur
Bana alınmayacak kardeşim için alınacak normalde telefon alınacaktı ancak adam akıllı telefon olmadığı için tabletlere yöneldik.
Tabletle telefon konuşması mı telefon alsanıza. Tablet alırsın birkaç aya kasmaya başlarHem telefon konuşma vs hem de ufak çaplı oyun için işte Brawl Stars olur Roblox olur
Bana alınmayacak kardeşim için alınacak normalde telefon alınacaktı ancak adam akıllı telefon olmadığı için tabletlere yöneldik.