Kız arkadaşıma laptop alacağız ödev felan yapması için sizce nasıl bir şey alalım yardım ederseniz. Ödev yapar film izler belki küçük çaplı oyunlarda yüklerim <3
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Lenovo V145 81MT0025TXN9 Amd A9-9425 3.10GHZ 8GB 128G 2GB FHD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Kız arkadaşıma laptop alacağız ödev felan yapması için sizce nasıl bir şey alalım yardım ederseniz. Ödev yapar film izler belki küçük çaplı oyunlarda yüklerim <3
ben lenovo ideaped 320 kullanıyorum hocam 2000 liraya almıştım grafik tasarım öğrencisiyken adobe programlarını gayet sorunsuz kullandım şu an cs just case gibi oyunları oynayabiliyorum.