2000-3000 TL Telefon Önerisi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,167
2000 3000 tl arası bütçede beni rahat 4 sene götürebilecek telefon önerir misiniz?
Ayrıca bir sorum olucak internetten alınan telefonlarda garanti sıkıntısı fln yaşanmaz demi

@Assistive sen bu konuya hakimdin bi baksan

2000 3000 TL arası bütçede beni rahat 4 sene götürebilecek telefon önerir misiniz?
Ayrıca bir sorum olucak internetten alınan telefonlarda garanti sıkıntısı fln yaşanmaz demi

Kesinle redmi note 8 hem oyun performansı hem kamera açısından hemde hız açısından pişman olmasınız ben kullanıyorum 2.kattan düşürdüm çizik bile yok gayet sağlam bir telefon :)

Realme 7 bakılabilir, Samsung tarafında M31 veya M31S.

2000 3000 TL arası bütçede beni rahat 4 sene götürebilecek telefon önerir misiniz?

Garanti marka garantisi ise bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum .

Garanti marka garantisi ise bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum .
Bilmiyorum bizim tanıdığımız bir telefoncunun söylediğine göre müşteri garantiye göndermesi için poco x3 göndermiş hepsiburadadan almış marka garantili telefoncu ben garantiye gönderdim telefon bize orjinal ürün deil die geri gönderildi diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden sordum ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinle redmi note 8 hem oyun performansı hem kamera açısından hemde hız açısından pişman olmasınız ben kullanıyorum 2.kattan düşürdüm çizik bile yok gayet sağlam bir telefon :)
Knk note 8 eskidi o bütçeye redmi note 9s alırım çok daha iyi ama sağlamlığı doğru

Etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Realme 7 önereceğim fakat fiyatı 3.200 TL olmuş, 2.500 TL'ye General Mobile GM 21 Pro alabilirsiniz. MediaTek Helio G90 kullanımınıza bağlı ama 4 sene götürecektir, AMOLED ekran isterseniz Realme 8 bekleyebilirsiniz.

Geri