2000-3000tl civarı klavye önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3000
Şimdilik aklımda 2 adet klavye var

1-)

Asus ROG Strix Scope TKL​

2-)

Steelseries Apex 7 TKL​

Red switch ve bilek desteği olması önemli. Uzun ömürlü ve yurt dışı olmasın. Sizinde bildiğiniz ve bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir klavye varsa yazarsanız sevinirim.

İyi forumlar

asus rog
apexlerde kronik dead led sorunu var

Kronik led derken neyi kastettiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka önerebilecek varsa sevinirim :)
Bağzı tuşların ledleri bozuluyor ondan bahsediyor

Hiç uğraşmaz asusu alır geçerdim, bendede tkl olmayanı var

Asus'un malzemesi çok sağlam ve sert. bilek desteği çok yumuşak. Apex 5'te var ondan da baya memnundum. Zaten bu fiyatta hangisini alırsan al kolay kolay pişman etmez

Sizde mi asus`u önerirsiniz. Söylediğim gibi farklı markalarda da açığım. Şu daha iyi diyebileceğiniz varmı
ben apex 5 kullanıyorum ve gayet memnunum inşallah ledler bozulmaz daha 1 ay oldu alalı

Asus'un malzemesi çok sağlam ve sert. bilek desteği çok yumuşak. Apex 5'te var ondan da baya memnundum. Zaten bu fiyatta hangisini alırsan al kolay kolay pişman etmez
Çok teşekkür ederim

He bir de internetten fiyatlarına baktım en ucuz hepsiburada üzerinden var trendyolda 3000tl ye yakın hepsiburada da 2,200tl. Bir sıkıntı çıkmaz herhalde dimi?

Çok teşekkür ederim

He bir de internetten fiyatlarına baktım en ucuz hepsiburada üzerinden var trendyolda 3000tl ye yakın hepsiburada da 2,200tl. Bir sıkıntı çıkmaz herhalde dimi?

satıcı hepsiburada hiçbir sıkıntı çıkmaz

Ne asus ne steelseries

İKİSİDE BERBAT

Epomaker rt100 veya epomaker ek68

Geri