Yardım 2000 Bütçeye Gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2000
Bütçem 2000 civarı maksimum gamepower force RGB düşündüm ama ty dan değerlendirmelere baktığım zaman insanların drift sorunu ile karşılaştığını gördüm Hall effect değil mi?
Wraithten alamıyorum orda iade almıyorlar kutusu açılınca
lütfen önerin güzel bir gamepad

Bütçem 2000 civarı maksimum gamepower force RGB düşündüm ama ty dan değerlendirmelere baktığım zaman insanların drift sorunu ile karşılaştığını gördüm Hall effect değil mi?
Wraithten alamıyorum orda iade almıyorlar kutusu açılınca
lütfen önerin güzel bir gamepad
al geç

bana bu tarz karmaşık geliyor ya bana daha düz bir kontrolcü lazım Xbox 8 veya 9.nesil kontrolcülere benzeyen
gamepower force de benzer şema kullanıyor hocam onu 2kya alacağıma şahsen bunu alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana bu tarz karmaşık geliyor ya bana daha düz bir kontrolcü lazım Xbox 8 veya 9.nesil kontrolcülere benzeyen
buna olabilir güzel gamepad bence.

gamepower force de benzer şema kullanıyor hocam onu 2kya alacağıma şahsen bunu alırım.

buna olabilir güzel gamepad bence.
bu şekilde olsun istemiyorum ya orta kısmı uzun değilde daha kısa ve oval olanlar
bunun gibi mesela

En son attığını al clawsı 1200'e sattı Trendyol şimdiki fiyatından alınmaz bence ayrıca bazı sorunları vardı diye hatırlıyorum o kolun.
teşekkür ederim

En son attığını al clawsı 1200'e sattı Trendyol şimdiki fiyatından alınmaz bence ayrıca bazı sorunları vardı diye hatırlıyorum o kolun.
bütçe 2,5 falan olursa ne önerirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,651
Üyeler
190,248
Son üye
Gardi35
Geri