dzekierdem
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
sony ps4 dualshock 4 v2 hala alınır mı alınırsa buna da ok ama eskide kaldı gibi.olur derseniz ok ne kadar para cepte kalırsa benim için o kadar iyi
fantech shooter 3sony ps4 dualshock 4 v2 hala alınır mı alınırsa buna da ok ama eskide kaldı gibi.olur derseniz ok ne kadar para cepte kalırsa benim için o kadar iyi
aga bu kombınasyonu sevmıyorum dualsensegıbı olması lazım yanı analoglar yan yana olması lazım öyle istiyorumfantech shooter 3
fantech revolver 3aga bu kombınasyonu sevmıyorum dualsensegıbı olması lazım yanı analoglar yan yana olması lazım öyle istiyorum
bu markayı ilk kez senden duyuyorumfantech revolver 3![]()
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...pagmI0dO4s1I5m8rEPTDFhBBE2dRXdvBoCaPcQAvD_BwE kullanıyorum gayet memnunumbu markayı ilk kez senden duyuyorum
aktif olarak shooter 3 modelini kullaniyorum incelemelerini izleyebilirsin gayet memnunumbu markayı ilk kez senden duyuyorum
PS5 dualsense alternatifi hiçmi yok diyordum baya iyi denk geldim eyvallahfantech revolver 3![]()
rica ederim yanlis bilmiyorsam 2. elde ps5 dualsense ler bu fiyatlarda illa dualsense ariyorum diyenler bakabilir ama dedigim urunde dualsense i aratmazPS5 dualsense alternatifi hiçmi yok diyordum baya iyi denk geldim eyvallah
Normalde 8BitDo Pro 2 düşündüm ama ne kadar fark olur emin olamadım çünkü bu fiyata yine iş görecek 2 konsol alabiliyorken neden 1 adet 8BitDo alayım dedim.rica ederim yanlis bilmiyorsam 2. elde ps5 dualsense ler bu fiyatlarda illa dualsense ariyorum diyenler bakabilir ama dedigim urunde dualsense i aratmaz