fahrettinaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
bu mesajı 2k ping ile yazıyorum az önce lol oynarken 9 kere oyundan düştüm sinir hastası oldum nasıl yukseltcem konyada villaların olduğu bir yerdeyiz
osuzne ile bağlanıyorsuunuz? Kablosuz veya kablolu?
ethernet ile bağlayınkabl
osuz
evimizde ankastereden buraya 4 kat ve benim olduğum yere gelemiyorethernet ile bağlayın
iyi bir mesh sistem almanız gerekli ve oradan ethernet çekmenizevimizde ankastereden buraya 4 kat ve benim olduğum yere gelemiyor
2.4 ile de stabil oynuyordum, biraz anakarta biraz uzakliga birazda modem ve hiza bağlıethernet ile bağlayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kablosuz da 5ghz ile bağlanmıyorsanız yüksek ping kaçınılmazdır+5ghz bile kablonun yerini tuutamaz. kablolu performansı almak için wifi 6 lazım o da pahalı bir teklonoji
modem direk yan odada 10 metre mesafe ya var ya yok benim bu hızı artırmam lazım 500 metreden alıyoruz internetiiyi bir mesh sistem almanız gerekli ve oradan ethernet çekmeniz
4 katlı bir bina için basit bir router yetmeyecek
2.4 ile inanın stabil oynayamazsınız. sadece oynadığınızı düşünürsünüz. tabi ki bu sizin wifi adaptörünüze ve modeminize bağlı ama kablolu ile karşılaştırınca maalesef iyi değil2.4 ile de stabil oynuyordum, biraz anakarta biraz uzakliga birazda modem ve hiza bağlı
ethernet çektirebilirsiniz bence en iyi çözüm budur. he masraflı mı masraflı ama bir kerelik bir masraf. kablosuz çözümler uğraştırır ve iyi bir kablosuz çözüm sizin için de masraflı olur beence çünkü modem çok uzakta. en ucuz çözüm modemi yakınlaştırmaktamodem direk yan odada 10 metre mesafe ya var ya yok benim bu hızı artırmam lazım 500 metreden alıyoruz interneti
20 M KABLOYO 50 Liraya almiştim2.4 ile inanın stabil oynayamazsınız. sadece oynadığınızı düşünürsünüz. tabi ki bu sizin wifi adaptörünüze ve modeminize bağlı ama kablolu ile karşılaştırınca maalesef iyi değil
ethernet çektirebilirsiniz bence en iyi çözüm budur. he masraflı mı masraflı ama bir kerelik bir masraf. kablosuz çözümler uğraştırır ve iyi bir kablosuz çözüm sizin için de masraflı olur beence çünkü modem çok uzakta. en ucuz çözüm modemi yakınlaştırmakta
Kabloluyla karsilastiran yok sen 2.4 kesinlikle kotudur gibi bir yorum yapmışsın ona istisnadan yazdim gayette iyiydi, ne beklediğine bagli biraz, tabii ki de 5 ghz her türlü iyi, ama bu demek degildir ki 2.4 ile oynanmaz.2.4 ile inanın stabil oynayamazsınız. sadece oynadığınızı düşünürsünüz. tabi ki bu sizin wifi adaptörünüze ve modeminize bağlı ama kablolu ile karşılaştırınca maalesef iyi değil
ethernet çektirebilirsiniz bence en iyi çözüm budur. he masraflı mı masraflı ama bir kerelik bir masraf. kablosuz çözümler uğraştırır ve iyi bir kablosuz çözüm sizin için de masraflı olur beence çünkü modem çok uzakta. en ucuz çözüm modemi yakınlaştırmakta
cat 6 20 metre 100 tl şuan not: cat değeri önemli20 M KABLOYO 50 Liraya almiştim
modeme gelen hızı özellikle pc de kullanamadıktgan sonra önemi yok benceKabloluyla karsilastiran yok sen 2.4 kesinlikle kotudur gibi bir yorum yapmışsın ona istisnadan yazdim gayette iyiydi, ne beklediğine bagli biraz, tabii ki de 5 ghz her türlü iyi, ama bu demek degildir ki 2.4 ile oynanmaz.