sıvı soğutma öyle fiyatlara alınmazbütçem kısıtlı amd 7500f kullanıyorum 240mm yeterli yalnız kasam biraz büyük küçük durmaması için 360mm soğutucu öneriniz varmı.
hocam bütçenizi birazcık arttırabilirseniz enermaxın çok kaliteli bir sıvı soğutması var 9800x3d yi bile tutabiliyor modeli tam hatırlamıyorum ama yanlış değilse 2700 mü 2800 mü öyle bir şeydi fiyatıbütçem kısıtlı amd 7500f kullanıyorum 240mm yeterli yalnız kasam biraz büyük küçük durmaması için 360mm soğutucu öneriniz varmı.
aynen bu2000 TL'ye yok. kısıtlı parada alabileceğin en iyi 360MM soğutucular bunlar. iyzico ile öde %15 düşer.
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımı ve gürültü seviyelerini artırmadan hava basıncı. LIQMAXFLO serisi, pompanın…www.gaming.gen.tr
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF360T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr