beratylcn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Arkadaşlar Teyzem için 2000TL arası Telefon alıcaz öyle özellik meraklısı değil kamerası güzel olsun bataryası iyi olsun yeterli neleri önerirsiniz?
Realme gibi markalar değilde xiaomi honor huawei samsung gibi markalardan istiyor ama önerdiğiniz cihazı ben beğendimde istemediRealme C2
Realme kötü değil ki, bir zamanlar Xiaomi'de bilinmiyordu onun gibi düşünün.Realme gibi markalar değilde xiaomi honor huawei samsung gibi markalardan istiyor ama önerdiğiniz cihazı ben beğendimde istemedi![]()
Realmeyi ben biliyorum hatta cihazları çok hoşuma gidiyor ama teyzem biraz marka takıntısı yapıyor güvenemediRealme kötü değil ki, bir zamanlar Xiaomi'de bilinmiyordu onun gibi düşünün.
Bence honor 8 xArkadaşlar Teyzem için 2000TL arası Telefon alıcaz öyle özellik meraklısı değil kamerası güzel olsun bataryası iyi olsun yeterli neleri önerirsiniz?
Kanka ben onu kullandım aşırı fazla ısınıyorGM 9 Pro düşünebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Devlet sağolsun eli yüzü düzgün güncel bir telefon almak için 3k veriyoruz.2k civarına telefon kalmamış.
Bu bütçede telefon kalmamış valla hocam o ekran gövde oranıyla benim de öneresim gelmedi pek ama pek bir seçenek yok.Kanka ben onu kullandım aşırı fazla ısınıyor
Yk kanka huawei y7 2019 taş gibi telefon araştır istiyorsanBu bütçede telefon kalmamış valla hocam o ekran gövde oranıyla benim de öneresim gelmedi pek ama pek bir seçenek yok.
ilk aklıma gelen cihaz o oldu baktım 2500 e kadar gelmiş2000 TL altında pek düzgün bir telefon kalmadı açıkçası. 2-3 ay önce 1600 TL'ye bulunan Redmi Note 8 şimdi 2400 TL olmuş.
bu p smart 2019 falan var onu önerir misiniz??OPPO A5 2020 , GM9 PRO , XİAOMİ REDMİ 8 , REDMİ NOTE 5 TERCİH EDİLEBİLİR.