Hocam sosyal medyada herkes Redmi'lere küfürler ediyor. MIUI arayüzü çok ağır olduğu için güncellemelerle hantallaşıyor diyorlar ve doğru düzgün android güncellemeleride hantal arayüzden dolayı gelmiyormuş.Kullandınız mı hiç? Öyle sorun yaşayan görmedim ama cidden öyle bir şey var mı?
İyicene bir araştırıp öyle bakıcam o zaman. Böyle diyince şüphelendim açıkçasıHocam sosyal medyada herkes Redmi'lere küfürler ediyor. MIUI arayüzü çok ağır olduğu için güncellemelerle hantallaşıyor diyorlar ve doğru düzgün android güncellemeleride hantal arayüzden dolayı gelmiyormuş.
Benim de içime kurt düştü, şu an cidden Redmi'den soğudum denebilir. Umarım dedikleri asılsızdır.İyicene bir araştırıp öyle bakıcam o zaman. Böyle diyince şüphelendim açıkçası
9 Almama sebebin nedir? Veya TCL10 demişler 2K o da, o daha iyi evetRedmi 8 şuan bana da mantıklı geldi. Açıkçası kendime değil anneme hediye alacağım o yüzden iyi bir şey olmasını istiyorum. Nasıl kullanışlı mı memnun mu ablan?
Aralarında çok fark göremedim o yüzden. Ne farkları var ki?9 Almama sebebin nedir
Şu an baktım bir daha daAralarında çok fark göremedim o yüzden. Ne farkları var ki?