2000 TL BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

w00w

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
2000
Merhaba bütçem 2000 TL. Şuan Mchose A5 Ultra düşünüyorum sizce alınır mı?? Yada ne tercih etmeliyim açıkçası 1 2 saat önce mchose v9 pro aldım gönlüm x9 daydı ama olsun amazon reisten aldık gerekirse iade ederim herneyse kulakıkla markası aynı olursa güzel olur diye düşündüm aynı driverden kontrol edebilirim sanırım sizce değermi almaya?

Merhaba bütçem 2000 TL. Şuan Mchose A5 Ultra düşünüyorum sizce alınır mı?? Yada ne tercih etmeliyim açıkçası 1 2 saat önce mchose v9 pro aldım gönlüm x9 daydı ama olsun amazon reisten aldık gerekirse iade ederim herneyse kulakıkla markası aynı olursa güzel olur diye düşündüm aynı driverden kontrol edebilirim sanırım sizce değermi almaya?
a5 ultra

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
3 aydir a5 ultra kullanıyorum pisman olmazsin

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
hocam herhangi bir sorun yaşadınz mı dongle da hz düşmesi veya farklı bir sorun?
Bataryası ilk aydan sonra performans kaybetti ama sıkıntı olmuyor hızlı şarj oluyor bi kaç arkadaşta da duydum batarya performansının düştüğünü bunun dışında hiç sıkıntı yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri