2000 tl bütçeye kulaklık önerisi kablosuz

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
37

bu model kulaklığı buldum arkadaşlar hali hazırda cloud 2 var elimde kablolu onu kullanıyorum ama takdir edersinizki kablolu yoruyor takılıyor bende uygun yollu fiyat performans olarak kulaklık arıyorum aman aman bir üst segment performans bekleyen birisi değilim normal ses kastırsın ses net gelsin kafi bu model kulaklığı buldum attan inip eşeğe binme durumu olur mu yoksa bu fiyat bandında daha da önereceğiniz başka bir marka model var mı şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Şans veririm diyorsanız aynı firmanın şu ürünü var. Ama indirim bu akşama doğru biter. Her salı böyle belirli ürünlere indirim yapıyorlar. Bunun alıcısı da genel Havit kulaklıklarına göre farklı.

Bunun dışında ben H2002BG öneririm. Şu an kullanıyorum, pedleri kumaş daha rahat. Ama mikrofon konusunda bir şey diyemem ben kulaklık mikrofonunu kullanmıyorum. Kablosuz ürün olduğundan, bu fiyatlara alıcıları biraz giriş seviyesi oluyor. Fuxi serisinde çok kez mikrofon sorunu okudum, belki bunlarda da vardır bilemiyorum. Ses konusunda Havit'in kablosuz kulaklıkları işinizi görür, üzmez yani.

Bir de H2002BG çekim mesafesi o kadar da iyi değil. ATK Mercury var mesela onda mutfağa gidince çekiyor, bunda kopmalar başlıyor. Tuvalet zaten gri bölge ikisi de sorun yaşıyor.

Bir de YG modeli var. Beyaz ve kulak pedleri deri gibi duruyor. Videolarına bakmadım gerçi.

bu model kulaklığı buldum arkadaşlar hali hazırda cloud 2 var elimde kablolu onu kullanıyorum ama takdir edersinizki kablolu yoruyor takılıyor bende uygun yollu fiyat performans olarak kulaklık arıyorum aman aman bir üst segment performans bekleyen birisi değilim normal ses kastırsın ses net gelsin kafi bu model kulaklığı buldum attan inip eşeğe binme durumu olur mu yoksa bu fiyat bandında daha da önereceğiniz başka bir marka model var mı şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
Müzik içinse soundcore life Q30 tavsiye ederim. Ses çözünürlüǧü ve bassları güzel sarjıda uzun gidiyor. Daha ne olsun.

Geri