cama ekmek banmaya devamkeEn son 700 liraydı hocam, bir altın bozdurup alabilirsiniz.
M21 yerine Note 8 daha iyi bir seçenek.En iyi seçenek tcl 10l olucaktır. Bütçe artarsa galaxy m 21 alabilirsiniz.
2'el garantili mi arıyorsunuz yoksa sıfırmı2000 TL'ye yada Civarında bir telefon önerisinde bulanabilirseniz sevinirim.
M21 yerine Note 8 daha iyi bir seçenek.
TCL10L alınabilir eğer tasarımı beğeniliyor ise.
Sağlamlık açısından Note 8'in yanına yaklaşamaz.Note 8 üzerinden 1.5 yıl geçmiş ve lcd ekrana sahip. M 21 note 8 den her açıdan daha iyi bir telefon. Sırf miui yüzünden bile alınmaz.
Sağlamlık açısından Note 8'in yanına yaklaşamaz.
Kamera tarafında da daha iyi.
M21 de batarya açısından daha iyi.
Öyle bir bahsediyorsunuz ki sanırsın Nokia 3310Note 8 çok da sağlam değil yani. kamera performansı olarak da m 21 kötü değil. One ui arayüzü ve amoled ekran gibi artıları sebebi ile m 21 tercih edilmeli. Note 8 artık eskidi tercih edilmemeli. Xioami güncelleme verirken bile kaç ay bekletti.
Öyle bir bahsediyorsunuz ki sanırsın Nokia 3310
Kamera açısından Note 8'in daha iyi olduğu bariz bir şekilde belli. Bir telefonun üretimim üzerineden 1 yıl geçmiş olması onu kötü yapmıyor. Çok yanlış bir algı. Sağlamlık açısından M21'den çok daha sağlam dostum. Gorilla glass 5 bulunuyor arkasında ve önce.
İlk cümlenize kesinlikle katılıyorum.Neden amoled ekran ve daha stabil bir yazılım varken lcd ekran ve buglarla dolu bir yazılım satın alsın ki. Note 8 plastik kasaya sahip olduğu için çok da sağlam olduğu söylenemez.
7 8 ay kullandım ve hiç bir bug ile karşılaşmadım dostum.Neden amoled ekran ve daha stabil bir yazılım varken lcd ekran ve buglarla dolu bir yazılım satın alsın ki. Note 8 plastik kasaya sahip olduğu için çok da sağlam olduğu söylenemez.