Havit H2002U PRO öneririm. USB olduğundan içinde ses kartı var. Ayrıca sürücüye ihtiyacı yok. Taktığın gibi algılıyor, tizleri iyi. Üst kısmı kumaşımsı hafif, mikrofonu çıkarılabilir, kablosu kaliteli ve tasarımında gereksiz RGB yok.
Havit Gamenote H2002U PRO 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Spatial Audio Head Tracking
www.havitstore.com.tr
Hediye çeki kısmına combatry yazarsan ₺300 civarı indirim yapıyor. Başka kod var mı bilmiyorum. Bu içerik üreticisinin karavanda bir Havit videosu vardı. Oradan aklımda kaldığından buradan bir şey alacaksan bu kodu kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Daha ucuz bir şey olsun diyorsan GX30 veya H2002P bakılabilir. İkisinde de benzer chipset var. Ses kalitesi fark etmeyecektir. Sadece kullanıcı yorumlarından duyduğum kadarıyla GX30 kablo dolanma sorunu yokmuş. H2002P ve H2002U PRO ikisini de kullandım. H2002P gerçekten kablo dolanma sorunu var. H2002U PRO kablosu daha kaliteli onu belirteyim. Bu dolanma en çok satan F/P ürünü H2002P'de yaşanıyor. Ama öyle çile olacak durumda değil, sarkıtırsan düzeliyor ve düzgün kablolama yaparsan dolanma ihtimalini azaltabilirsin.
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
gank.com.tr
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ama bana soracak olursan kesinlikle H2002U PRO'yu al. Kablosuz da olur diyorsan aşağıdaki deneyimlerimi okuyup karar verebilirsin.
Eğer çok hırslı bir oyuncu değilsen kablosuz olarak Huaxu-X1'de alınabilir. Kablosuz olanlarda yine alıcı ile bağlandığından kendi içinde ses kartı var.
Huaxu-X1 yine combatry kodunu kullanabilirsin. Siyah ve beyaz modelleri var.
Havit Gamenote Huaxu-X1 Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Beyaz
www.havitstore.com.tr
Ben de H2002BG var. Ama şu an stokları olmadığından ve stoğu olan harici satıcılar ₺2400 başlattığından pahalı olduğunu söyleyebilirim. Ben ₺1700 almıştım. Kumaş olduğundan konfor amaçlı önerebilirdim. Ayrıca H2002YG var. Ama o Huaxu-X1 göre indirimsiz ₺1900 geliyor ve açıkcası alıcısı küçük. Huaxu-X1 alıcısı yeni H8 olan alıcı ile aynı. H2002BG'de de küçük mavi alıcı var. Ara sıra da olsa cızırdama yapıyor. Belki bu yeni alıcı daha iyidir diye Huaxu-X1 öneriyorum. Huaxu-X1 alıcı keza ATK Mercury adlı ₺2500 satılan şu an ₺3200 oldu kulaklıkta da vardı. Benzer şekilde yani hem telefon hem bilgisayara takılabiliyor, belki alıcı bu kadar uzun olunca içindeki bileşenler de iyidir diye tahmin ediyorum. Tamamen tahmin ama kablosuz olarak bu üç Havit ürünü de üzmez. Fuxi serisini sadece üst kısımları çok ince olduğundan önermem. Kırılacakmış gibi duruyorlar ve kırılma hakkında çok vaka okudum.