2000 TL'ye Bu Sistem Alınır Mı?

Joanaa

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba, bütçem çok çok kısıtlı 60 HZ 5 MS VGA bir monitörüm var, taksitle kredi kartından alacağım için 2. el vs. yapamıyorum, hazır sistem almak zorundayım. Oynayacağım oyunlar CS:GO, Dota2, VALORANT gibi oyunlar. Bu sistem benim için yeterli olur mu?

apu sistem toplayabilirseniz öyle yapın apu sistemlerle ilgili bilgim yok

SSD iyi değil. PSU hakkında bilgi yok.

Merhaba, bütçem çok çok kısıtlı 60 HZ 5 MS VGA bir monitörüm var, taksitle kredi kartından alacağım için 2. el vs. yapamıyorum, hazır sistem almak zorundayım. Oynayacağım oyunlar CS:GO, Dota2, VALORANT gibi oyunlar. Bu sistem benim için yeterli olur mu?

İşlemciden çıkan stok fanı kullanırsanız diğer parçalara o parayı sağlayıp daha iyi parçalar koyabilirsiniz. Sizin için araştırmaya başlıyorum. :D

yetmez 2. el uzay kasa bir sstem toplaya bilirsiniz donanım arşivi kanalında bulunuyor hemde apu değil ekran kartlı

İşlemciden çıkan stok fanı kullanırsanız diğer parçalara o parayı sağlayıp daha iyi parçalar koyabilirsiniz. Sizin için araştırmaya başlıyorum. :D
Teşekkürler hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

(Konu Dışı: Sahibinden.com da "get" sistemini kullanan satıcılardan ürün alırken kredi kartı kullanabilirsiniz 2. el ürünler satıyorlar. Ayrıca gayet güvenilir. Aşağıya get sisteminin nasıl çalıştığını anlatan bir yazıyı bırakıyorum.)
Hocam sahibinden letgodan daha kötü bir yer, baktım evet ama gerçekten alınabilecek bir sistem yok

Teşekkürler hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sahibinden letgodan daha kötü bir yer, baktım evet ama gerçekten alınabilecek bir sistem yok
Dostum bazı parçaları 2. el den alırsan iyi bir sistem kurabilirsin ancak 0 istiyorum ben diyorsan bu zamanda 2k ya zor csgo valo oynarsın. :D :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,939
Üyeler
195,487
Son üye
asikyazgan
Geri