Neler Yeni

2000 TL'ye Ekran Kartı Önerisi.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
RYZEN 5 1600AF
MSI B450M-A PRO MAX 4400MHZ
CORSAIR 8+8 RAM 3200MHZ
COOLER MASTER ELITE V4 500W 80+
WD BLUE 240GB SSD
2. el param güvende ile bir 570 alınabilir bence sen yaz 2.300'e kadar satanlara ve ardından forumda 2. el kart alırken yapılması gereken testler diye konu aç orda yardımcı olurlar sana.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sahibinden üzerinden param güvende ile taksit yapılıyor olması lazım. Oradan Rx 560 ya da 1050ti bulabilirsin kutu fatura garantili.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Sahibinden üzerinden param güvende ile taksit yapılıyor olması lazım. Oradan Rx 560 ya da 1050ti bulabilirsin kutu fatura garantili.
Kargolama da falan sıkıntı çıkmaz demi dolandırıcı vakası cok fazla oluyormuş galiba fikrin için teşekkürler bunu da cevaplarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sapphire alınır bence çift fanlı dediğiniz hangi marka
Afox

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ürün sizin elinize geçip 3 gün içinde onaylayıncaya kadar paranız sahibindende kalıyor. Bir sorun olmadığını belirleyip satışı onayladıktan sonra paranız satıcıya geçiyor. Mantık böyle. Olur da bir sorun yaşarsanız ya da vaz geçerseniz ürünü geri kargolayıp alışverişi iptal etmeniz yeterli. Böyle bir işlemde param güvende hizmeti için ödediğiniz ücret (%10 kadar sanırım) sahibinden de kalıyor. Geri kalanı da ürün satıcıya geri döndüğü zaman alıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Ürün sizin elinize geçip 3 gün içinde onaylayıncaya kadar paranız sahibindende kalıyor. Bir sorun olmadığını belirleyip satışı onayladıktan sonra paranız satıcıya geçiyor. Mantık böyle. Olur da bir sorun yaşarsanız ya da vaz geçerseniz ürünü geri kargolayıp alışverişi iptal etmeniz yeterli. Böyle bir işlemde param güvende hizmeti için ödediğiniz ücret (%10 kadar sanırım) sahibinden de kalıyor. Geri kalanı da ürün satıcıya geri döndüğü zaman alıyorsunuz.
Anladım ben bunu alacağım gibi sizce iyi midir
https://www.hepsiburada.com/axle-am...ran-karti-ax-rx5604gd5p8dipd-pm-HBC00000OJKRQ ileride bunu satıp kendim çalışıp üstüne de para koyup iyi bir şey alırım belki sizce nasıl iyi midir alınır mı yani

https://www.hepsiburada.com/axle-am...ran-karti-ax-rx5604gd5p8dipd-pm-HBC00000OJKRQ ileride bunu satıp kendim çalışıp üstüne de para koyup iyi bir şey alırım belki sizce nasıl iyi midir alınır mı yani
Zaten top seviye de oyun oynayan bir kişi değilim oynadığım oyunlar yaziyordu ustte

Zaten top seviye de oyun oynayan bir kişi değilim oynadığım oyunlar yaziyordu ustte
Bütün oyunları da 1366x768 oynuyorum ekranimin çözünürlüğü o olduğu için net geliyor ama driverın ayarlarından özel çözünürlük verip 1080p yapıyorum oyunlar da 768p dediğim gibi tatmin edici olur diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Olur iş görür fiyatı normal. Markayı çok önermesem de bu seviyede sorun çıkacağını sanmıyorum. İlerde ekran kartı yükseltmeden önce 144hz 1080p bir monitöre geçmeni tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Olur iş görür fiyatı normal. Markayı çok önermesem de bu seviyede sorun çıkacağını sanmıyorum. İlerde ekran kartı yükseltmeden önce 144hz 1080p bir monitöre geçmeni tavsiye ederim.
Aynen önce ekran sonra ekran kartı kafiyeli oldu biraz :d sağolasın ya maalesef gönül ister ki gtx 1660super hayalimiz bile fakir adasasds yani ucuz olsun da isteee durum belli en azından daha da fiyat artışı olmadan alayım kacayim diye düşünüyorum kendi sistemimi kendim ve burada ki arkadaşlara danışarak topladım o zamanlar 3k tamamladım şuan işlemci sadece 2500 :d

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış anlaşılmasın önce rx560 1050ti gibi bir ekran kartı al, sonra monitörünü yükselt, ondan sonra tekrar bulabilirsen ekran kartını yükselt :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Yanlış anlaşılmasın önce rx560 1050ti gibi bir ekran kartı al, sonra monitörünü yükselt, ondan sonra tekrar bulabilirsen ekran kartını yükselt :)
RX 560ı aldıktan sonrayı kastetmiştim ama sağol önerilerin için teşekkür ederim aklımdan çıkmıştı valla rx560 senin fikrin sayende alacağım gibi bir sıkıntı olmaz ise teşekkürler tekrardan kral

RX 560ı aldıktan sonrayı kastetmiştim ama sağol önerilerin için teşekkür ederim aklımdan çıkmıştı valla rx560 senin fikrin sayende alacağım gibi bir sıkıntı olmaz ise teşekkürler tekrardan kral
1050ti ile arasinda fazla fark yok sanırım ve rx560 güncel driverlari destekliyor galiba

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1050ti biraz daha iyi. Youtubadan karşılaştırmalarına bakabilirsin. Eğer o axle rx560'ı alacaksan video çıkışlarına bak monitörünle uyuyor mu. Ben olsam axle almak yerine kutu fatura garantili sahibinden asus / saphhre /msı marka alırdım. Tabii sen bilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
1050ti biraz daha iyi. Youtubadan karşılaştırmalarına bakabilirsin. Eğer o axle rx560'ı alacaksan video çıkışlarına bak monitörünle uyuyor mu. Ben olsam axle almak yerine kutu fatura garantili sahibinden asus / saphhre /msı marka alırdım. Tabii sen bilirsin.
Şuan da almıyorum belki Abdullah abi bir şeyler falan yapar indirim gelir keşke olsa da 1050ti şu fiyatlardan alsam keşke umarım olur
@Abdullah Hacıgül
umut fakirin ekmeğidir :d

Şuan da almıyorum belki Abdullah abi bir şeyler falan yapar indirim gelir keşke olsa da 1050ti şu fiyatlardan alsam keşke umarım olur
@Abdullah Hacıgül
umut fakirin ekmeğidir :d
Ama kurun da durumu ortada büyük bir indirim gelmezse şaşırmam yani şuan 16 yolun da dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom