Neler Yeni

2000 TL'ye üniversite için valiz önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuzhan Kılıç

Şehir dışındaki üniversite için valiz bakıyoruz. Büyük olması ve dayanıklı olmasını istiyoruz. Maksimum 2000 TL bütçeye en fiyat performans ürün hangisi?​

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
Orta boyun üstlerinde trenlerde ek ücret aliniyor haberiniz olsun
Ek olarak oyle pahalı valizlere falan gerek yok hemen dağılmasın eşyaları taşırken tekerlekleri kırılmasın yeterli bence. Sonuçta yılda 2 kere kullanılacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuzhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta boyun üstlerinde trenlerde ek ücret aliniyor haberiniz olsun
Ek olarak oyle pahalı valizlere falan gerek yok hemen dağılmasın eşyaları taşırken tekerlekleri kırılmasın yeterli bence. Sonuçta yılda 2 kere kullanılacak
Hocam trenden kastınız şehirler arası trenler mi? Yoksa metro tramvay tarzı şeyleride kapsıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Escape büyük boy valiz al yeter
Tavsiye ettiğiniz bir model linki var mı

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
Hocam trenden kastınız şehirler arası trenler mi? Yoksa metro tramvay tarzı şeyleride kapsıyor mu?

Metro tramvay degil şehirler arası hızlı trenlerde alınıyor, eski kara trenlerde de çoooooook nadir alınıyor, ben 1 kere rastlamıştım

melidoas6

80+ Silver

Metro tramvay degil şehirler arası hızlı trenlerde alınıyor, eski kara trenlerde de çoooooook nadir alınıyor, ben 1 kere rastlamıştım
Normal trende valiz parası vs yok. Kimse bakmıyor. Hızlı trende ölçüleri var. Büyük boy valize 50₺ vermiştim en son şuan 100₺ olmuştur.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
Normal trende valiz parası vs yok. Kimse bakmıyor. Hızlı trende ölçüleri var. Büyük boy valize 50₺ vermiştim en son şuan 100₺ olmuştur.
Bir kere denk gelmiştim normal trende adamın çok eşyası vardı görevli ek para istemişti
Hızlı tren ölçülerine göre 2orta boydan para alınmıyor ama 1 buyuk boydan para alınıyor

neverider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan akan

Şehir dışındaki üniversite için valiz bakıyoruz. Büyük olması ve dayanıklı olmasını istiyoruz. Maksimum 2000 TL bütçeye en fiyat performans ürün hangisi?​

Hocam eve çıkacaksan büyük al ama yurtta kalacaksan orta almanı tavsiye ederim bu arada fiyat arttıkça kalite değişmiyor küçük teker olursa daha sağlam olur ama kalite aman aman değişmiyo o yüzden ucuz almanı öneririm a101 falan geliyo oralara bakabilirsin migroslarda da nasa vardı onlarda sağlam duruyor

melidoas6

80+ Silver
Hocam eve çıkacaksan büyük al ama yurtta kalacaksan orta almanı tavsiye ederim bu arada fiyat arttıkça kalite değişmiyor küçük teker olursa daha sağlam olur ama kalite aman aman değişmiyo o yüzden ucuz almanı öneririm a101 falan geliyo oralara bakabilirsin migroslarda da nasa vardı onlarda sağlam duruyor
Değişiyor arkadaşımın valizi kırılmıştı çocuk yenisini almak zorunda kaldı

neverider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan akan
Hocam kalite hep aynı o nasıl davranıldığına bağlı en çok kırılan yerler tekerlekler oluyor onda da küçük tercih edilmeli evde 7 8 tane var farklı farklı üreticiler bile diyor annem çok uçak kullanıyor çalıştığı yer bir Libya firması 10bintl lik valiz hediye etmişlerdi o bile kırılmıştı daha kalın olması kırılmıyacağı anlamına gelmiyor hatta daha çabuk kırılıyor çünkü esneme payı yok esnek valiz alınmalı Bi video vardı yabancı adam valiz almaya gidiyo öyle adam üzerinde falan zıplıyor😂 yani pahalı alacağım diye uğraşmayın kılıf alın en azından kırılırsa dağılmasın

Top Bottom