Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
2. el yada sıfır oda olmassa apu sistem toplayabilirmisiniz (en fazla 2k ya)
www.n11.com
www.n11.com
kasa zaten bende varYaklaşık 2000 TL'ye geliyor. Kasa kullanmadım, uzay montaj kullanmanız bu bütçede daha iyi olacaktır. İleride 8 GB RAM daha eklerseniz güzel olur. Sistemde OC ile performansı artırmak için B450 chipsetli bir anakart tercih ettim.
İşlemci: 800 TL
Anakart: 500 TLİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM:290 TLAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
PSU: 225 TLBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
HDD: 170 TLGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
istanbulda yaşamadığım için 2. elYaklaşık 2000 TL'ye geliyor. Kasa kullanmadım, uzay montaj kullanmanız bu bütçede daha iyi olacaktır. İleride 8 GB RAM daha eklerseniz güzel olur. Sistemde OC ile performansı artırmak için B450 chipsetli bir anakart tercih ettim.
İşlemci: 800 TL
Anakart: 500 TLİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM:290 TLAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
PSU: 225 TLBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
HDD: 170 TLGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Satıcılarla görüşüp GeT ilan açtırabilirsiniz. Onu dışında ilan adreslerine dikkat etmemişim kusura bakmayın.kasa zaten bende var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istanbulda yaşamadığım için 2. el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu antepliler neden bu kadar akıllı uygun fiyat yok![]()