2000TL Bütçeye kulak içi kulaklık önerisi

uykulak

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar kulak içi kulaklık arıyorum genellikle müzik dinlemek için kullanacağım 2000tlnin üstüne çıkmam zor aklımda şu modeller var
Samsung Buds FE (internette çok karşıma çıktı)
Redmi Buds 5
Qcy HT08 Melobuds Pro
Havit TW970 TWS (arkadaşım bunu önerdi)

genel olarak Qcy ve Buds FE arasındayım sizin öneriniz var mı?

Bunu oneren çoktu bir bak derim bende onerdikleri icin sepete eklemiştim incelerim diye

(ben kullanmadım sadece görüyordum sepete eklemiştim)

Bunu oneren çoktu bir bak derim bende onerdikleri icin sepete eklemiştim incelerim diye

(ben kullanmadım sadece görüyordum sepete eklemiştim)
Teşekkür ederim hocam ama çok kararsızım hangisini alacağımı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar kulak içi kulaklık arıyorum genellikle müzik dinlemek için kullanacağım 2000tlnin üstüne çıkmam zor aklımda şu modeller var
Samsung Buds FE (internette çok karşıma çıktı)
Redmi Buds 5
Qcy HT08 Melobuds Pro
Havit TW970 TWS (arkadaşım bunu önerdi)

genel olarak Qcy ve Buds FE arasındayım sizin öneriniz var mı?
JBL Wave Buds2

2
000 TL'ye alınacak çok kulaklık var fakat sağlamlıkları, pil ömürleri ve ses kaliteleri değişkenlik gösteriyor genelde bende çok fazla uygun yollu kulaklık denedim hani kulaklık ne olacak müzik dinleyeyim yeter diye diye çok fazla param gitti. sonrasında JBL'e döndüm bir sorun olduğunda, yenisi ile değişimi tamiri falanda sorun olmuyor. şuan bu kulaklık 1500 civarlarında tavsiye ederim.

JBL Wave Buds2
2000 TL'ye alınacak çok kulaklık var fakat sağlamlıkları, pil ömürleri ve ses kaliteleri değişkenlik gösteriyor genelde bende çok fazla uygun yollu kulaklık denedim hani kulaklık ne olacak müzik dinleyeyim yeter diye diye çok fazla param gitti. sonrasında JBL'e döndüm bir sorun olduğunda, yenisi ile değişimi tamiri falanda sorun olmuyor. şuan bu kulaklık 1500 civarlarında tavsiye ederim.
peki hocam sağ olun benim için yeni bir seçenek daha eklendi :')

Geri