zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 703
- Bütçe
- 2300
Dostlar selam son konumda da bahsettiğim üzere Machenike G1 Tri mode gamepad iade etmek istediğimi ve jiroskop olan kaliteli ve kablosuz alanı daha fazla olan şarjı güzel giden sorunsuz bir gamepad istediğimi belirtmiştim 2000₺ bütçem var daha azı olur ama fazlası zor maksimum 2300₺ bütçem var diyebilirim yani fazlası imkansız uzun ömürlü jiroskoplu playstation 5 kolundan pek farkı olmayan xbox veya ps düzen fark etmez ama xbox olursa daha rahatıma geliyor sadece psde rahat bana sadece kablosuz alanı şarjı jiroskop ve titreşimi olması benim için yeterlidir Fantech nova 2 hoşuma gitti dokunmatik yüzeyi jiroskopu titreşimi ilgimi çekti almak istiyorum aslında ama birkaç sorum var fantech nova 2 de bulunan dokunmatik yüzey bilgisayarda ne tarz oyunlarda nasıl işler yapıyor playstation 5 de playstationun kendi oyununu oynama şansım oldu daha önce ve gerçekten güzel bir deneyim yaşadım onun dokunmatik yüzeyinin işlevselliği hoşuma gitti fantech nova 2 de ki dokunmatik yüzeyde de aynı tarz şeyler yapılabilir mi örneğin god of war oynuyorum şuan orada birkaç hareket yapabiliyor muyum orada ne yapabilirim o yüzeyle veya başka oyunlarda nasıl bir işlevselliği var merak ettim şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar iyi forumlar herkese