ben zamanında indirime Wraithten Factech nova pro V2 almıştım ozaman 1800 tl ödemiştim şuan 2500tl fakat 2K altına gene aynı kalitede benzer bir kol bulabilirsin Fantech ürünü olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. bu kolda Tomb raider RDR Witcher Deadcells Hollow Knight ve çok daha fazla oyun oynadım hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadım SoulsLike oyunlarından tut Fps gereksinimli oyunlara kadar baya rahat bir kol. Kolda Hall Effect Özelliğide var bu sayede Drift problemi yaşamıorsun yani ben 6 aydır hiç yaşamadım. benim kullandığım Model V2 fakat v1 modelindede çok bir fark olucağını düşünmüyorum.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com
Ekstra olarak PS5 sahibi olan arkadaşımda uzun bir süre deneme imkanı buldu ve oda kolu beğendi Kolun AVG Error Oranı %0.3 buda dualsenselere göre 3 kat daha az olduğu anlamına geliyor bu baya iyi bir şey PS5tede çalışıyor kol fakat ps5te Dualshock 4 olarak gözüktüğünden sadece PS4 oyunlarını oynayabiliyorsunuz.
ben oyun oynarken steam ve xbox kullanıyorum Steam Kullanırken sorun yok fakat xboxdan oyun oynarken Kablo ile bağlamak zorunda kalıyorum. Kablosuz oynamak istersem DS4Windows Uygulamasını Açıp onlan rahatça oynayabiliyorum Fakat Fantech Shooter 3 kolunda bu sorunda yok Kol kendisi XboX Tabanlı bir kol olduğundan hem steam hem xboxda kablosuz rahatça oynarsın bence tabi bu sadece bir tahmin kesin değilim çünkü elimde shooter 3 yok. 2K az bir para değil o paraya çok iyi kollar bulursun eğer ESporcu Falan Değilsen PS5 kolu almana gerek yok dediğim gibi bendeki bu kol bence ps4 kolundan çok çok daha iyi baya uzun bir süre dualshock5te kullandım ve aralarındaki fark gerçekten yok denecek kadar az.